Careereye tillhandahåller webbplatser och digitala tjänster inom jobbsök, karriär och HR. Vi bedriver operativ verksamhet i sex länder; Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Österrike och Schweiz. Bolaget grundades 2008 och är i dag 20 anställda med kontor i Stockholm, Berlin och Göteborg. Vår målsättning är att bli en ledande aktör inom jobb- och karriär med kontor och verksamhet i flertalet länder.

...
Visa mer
Visa mindre
Huvudkontor:118 25, Stockholm, Söder Mälarstrand 45 F,
Omsättning / vinst %: 17 MSEK/20%  
20142015: 17 MSEK / 20%
20132014: 16 MSEK / 8%
Vinst Förlust
Bransch:Bemanning & arbetsförmedling Hemsida:
Antal anställda är nu: 25
+ Lägg till omdöme
Överblick
4.5 Genomsnittsbetyg
         

Jobba på Careereye

Baserat på 19 omdömen

          Karriär & utveckling
          Kultur & värderingar
          Trivsel & arbetsmiljö
          Jobb/Fritid-balans
          Ledning & chefer
          Lön & förmåner
{{companyRating}}%

Rekommenderar denna arbetsgivare

Baserat på {{reviews.length}} omdömen

Följ Careereye i sociala medier

En inblick i hur det är att jobba på Careereye. Omdömen, betyg, löner, kontorsbilder och lediga jobb på Careereye. Publicerat av anställda och tidigare anställda på Careereye.se

Vilka är vi?

Historia

Det hela började år 2008, då grundaren Henrik Denebrandt bestämde sig för att starta ett bolag inom jobbsök, Careereye. Careereye började jobba med marknadsföring av platsannonser i Norra Europa och blev ägare av breda och nischade jobbsajter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Österrike. Vi har sedan starten utvecklat över 17 olika sajter inom jobbsök. Under samma period växte vi från 0-20 anställda med flertalet lokalkontor. Bolaget har omsatt drygt 100 miljoner SEK under perioden.

Careereye i dag

Careereye är i dag ett bolag med fokus på att skapa de bästa digitala tjänsterna för jobb- och karriär i norra Europa. Vi är aktiva i sex länder; Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Österrike och USA, med ambition att fortsätta växa och expandera genom hela Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Stockholm, med lokalkontor i Göteborg, Oslo och i Tyskland.

Careereye i framtiden

Vår vision är att vara Europas ledande jobb- och karriärcommunity med flest användare och nöjdast kunder. Vi siktar mot att expandera med både fler lokala kontor och Careereye-människor. Tillsammans vill vi förändra människors sätt att söka jobb och skapa den bästa matchningen mellan företag och människor.

 

Vår kultur

Kultur & värderingar

Vår kultur är viktig, inte bara för att locka till oss talangfulla människor med samma värderingar som vi – men också för att kunna bygga ett framgångsrikt företag.  Våra värden styr hur vi agerar mot varandra, våra kunder och vårt arbete på Careereye.

  • Driv – För att kunna prestera i toppklass krävs att vi har ett starkt driv, en vilja att alltid utvecklas och förbättras; som individ, som grupp, som företag. Vi har en inre drivkraft och har en ständig vilja att lära oss mer och vill hela tiden utvecklas för att prestera bättre. Vi är alltid redo för utmaningar och ser motgångar som ett sätt att utvecklas.
     
  • Gemenskap – Vår framgång bygger på ett gemensamt engagemang från alla, inte bara på individuella prestationer. Vi arbetar i team och stöttar och inspirerar varandra för att nå våra gemensamma mål. Vi hjälper varandra och lyckas tillsammans.
     
  • Professionalism – Vi har en professionell attityd och inställning till vårt arbete, våra kunder och medarbetare. Allt vi gör ska vara väl genomtänkt och professionellt utfört – vi vet alltid vad vi gör och varför vi gör det.
     
  • Service – Vi strävar alltid efter att ge våra kunder förstklassig service och skapa en så personlig relation som möjligt. Vi ger alltid kunden det lilla extra och försöker alltid leverera en service över förväntan.
Våra medarbetare

Alla medarbetare är våra viktigaste ambassadörer.

Därför vill vi visa upp en del av oss Careereye-människor för er.

Julian Andersch, 29 år
Country Manager, Tyskland
På Careereye sedan 2013

Hur ser en vanlig måndag ut på jobbet?
Som Country Manager på Berlinkontoret börjar dagen med att förbereda veckan och hålla veckosamtal med alla säljare. Jag ser till att allt flyter på och att vi når våra uppsatta mål. Det blir många samtal och mycket kundkontakt. Det är viktigt att hela teamet får en riktigt bra start på veckan.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Att det finns stora utvecklingsmöjligheter och man får ta mycket ansvar. Sedan är det roligt att få arbeta med en bra produkt och ha kundkontakt, och ett plus är lönen förstås!

Beskriv Careereye som arbetsplats med ett ord.
Utmärkt.

Bästa Berlintips:
Söndagar i Mauerpark, där kan man kan sjunga karaoke inför 1000 människor, Berlins uteliv med hundratals barer och klubbar – och såklart currywurst!

Edin Cavalic, 30 år
Team leader, Danmark
På Careereye sedan 2014

Hur ser en vanlig måndag ut på jobbet?
Jag kommer in till jobbet, tar mig en kopp kaffe och därefter börjar arbetet. Arbetet består av att sälja goda rekryterings möjligheter. Dagen går snabbt, då det är mycket varierande. Man kontaktar nya kunder, följer upp de gamla samt så är det också mycket administrativt som ska göras. I pausen är det också en viktig aktivitet för dagen, nämligen FIFA.  :)

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med jobbet är att jag själv kan bestämma min lön. Det är det som motiverar mig mest. Desto mer jeg säljer, desto bättre lön.

Beskriv Careereye som arbetsplats med ett ord. 
Attraktivt.

Bästa Stockholmstips:
Att ta en tur ut till Sandhamn om sommaren. Fantastisk fint!

Medina Lemes, 22 år
Account Manager, Österrike
På Careereye sedan 2015

Hur ser en vanlig måndag ut på jobbet?
Kommer till jobbet 07.45, tar en kopp kaffe och har en uppstart med vår teamleader där vi sätter upp veckomål för gruppen och individuella mål. Sedan sätter vi oss vid våra platser i ett kontorslandskap och börjar med att kontakta våra kunder. Under morgonen lägger jag upp en plan för dagen och kollar upp intressanta leads. 

Vad är det bästa med ditt jobb?
Bra sammanhållning och stämningen på kontoret. Adrenalinkicken som kickar in när man säljer och att man får äran att gå ett vinnarvarv på kontoret.

Beskriv Careereye som arbetsplats med ett ord.
AMAZING.

Bästa Stockholmstips:
En härlig vårpromenad på Djurgården med en kaffe i handen. Avslutas med en shoppingrunda i city.

Varför jobba hos oss?

Careereye som företag har ett starkt driv och engagemang.

Vad är det som gör oss så motiverade? Här är lite av det vi erbjuder utöver det vanliga.

All Star Club
Vad sägs om att resa runt och besöka Europas mest spännande städer? The All Star Club gör detta möjligt genom våra tävlingar.

Temadagar på kontoret
Är du trött på att göra samma sak varje dag? Glöm tråkiga arbetsdagar! Vi arrangerar temadagar på kontoret då vi klär upp oss. Allt från Casual Fridays till Wall Street!

Atmosfären
Careereye är en plats att växa på som person. Vi har anställda från hela Europa, med olika kulturella bakgrunder. Vi hittar på saker tillsammans var och varannan månad efter jobbet.

Överraskningar
Vad sägs om att hamna i en smoothiehimmel en tung måndagsmorgon? Eller vinna biljetter till ett UFC-event? Hos Careereye är allt möjligt!

Spel och aktiviteter
Känn stämningen när vi tävlar i FIFA eller NHL, eller när vi kör pingisturnering på kontoret. Eller varför inte när vi tar minimotorcykeln ut för en tur? Ta fram din lekfulla sida, och vi lovar att du kommer trivas.

Tävlingar
Årets säljare har besökt New York vid flera tillfällen och näst på tur står en resa till Las Vegas på spel! Förutom det har vi kontinuerligt tävlingar och priser av väldigt hög kvalité som vi tror ger en extra motivation i det dagliga arbetet.

Helt enkelt Careereye!
Detta är bara några exempel till varför du skulle trivas här. Det finns självklart många andra anledningar till att arbeta här. Varför inte titta förbi och avgör själv? Vi söker alltid efter extraordinära människor.

 

Omdömen om Careereye

Lägg till ett omdöme om Careereye

 
{{salaryList.length}} Löner

Löner på Careereye

Jobbtitel
Genomsnittslön
Löneintervall (lägst till högst)
 
eller

Registrera dig att ta del av alla omdömen och löneinformationen

{{salary.Count}} löner i {{salary.Location}}

{{salary.AverageAmountString}} {{salary.Currency}}/{{salary.Period}}

{{salary.MinAmountString}} {{salary.MaxAmountString}}
Återstående löner är låsta

Logga in eller registrera dig nu för att ta del av alla löner

Logga in via e-post eller

Följ Careereye i sociala medier

Careereye.se har 7 löner, bonusar, provision och lönestatistik på Careereye - publicerat anonymt från anställda och tidigare anställda. Läs vad de anställda tjänar på Careereye och jämför lön.

11 Lediga jobb

Jobb på Careereye

Din sökning:

Bransch:

Careereye jobb, lönestatistik, omdömen och annan jobbinformation om Careereye. Sök lediga Careereye jobb på Careereye.se

19 Omdömen

Omdömen om Careereye

{{mainRating}} 4.5

Baserat på {{reviews.length}} omdömen

          Karriär & utveckling
          Kultur & värderingar
          Trivsel & arbetsmiljö
          Jobb/Fritid-balans
          Ledning & chefer
          Lön & förmåner

Filtrera omdömen

Kön:
Ålder:
{{companyRating}}%

Rekommenderar denna arbetsgivare

Baserat på {{reviews.length}} omdömen

{{ceoRating}}%

Är positiva till VD

Johan Kadar

VD på Careereye sedan 2015

Careereye.se har 19 omdömen och betyg om Careereye - publicerat anonymt från anställda och tidigare anställda. Läs vad de anställda tycker om att jobba på Careereye och få en bättre inblick i arbetsplatsen.

 
eller

Registrera dig att ta del av alla omdömen och löneinformationen

Betyg: {{model.Rating}}
  {{model.DateCreated}} {{model.JobTitle}} {{model.Gender}} , {{model.Age}} {{model.Location}} {{model.Employment}} {{model.LengthOfEmployment}}
{{criteria.CriteriaName}}  
{{criteria.CriteriaName}}  
{{model.CeoApproveRating.Name}}
{{model.CompanyApproveRating.Name}}

{{model.Title}}

Plus:{{model.Plus}}
Minus: {{model.Minus}}
Lägg till svar från arbetsgivare
{{model.errorsMessages.Text.ErrorMessage}}
Avbryt

Svar från arbetsgivare: {{reply.ReplyText}}

{{reply.DatePosted}}

Redigera Ta bort
{{reply.errorsMessages.Text.ErrorMessage}}
Avbryt
Återstående omdömen är låsta

Logga in eller registrera dig för att ta del av alla löner

Logga in via e-post eller

Lägg till ett omdöme om Careereye

 
20 Bilder

Bilder från Careereye

Hur ser kontoret på Careereye ut? Få en inblick och se bilder och kontorsbilder inifrån som publicerats anonymt av anställda och tidigare anställda samt arbetsgivaren Careereye på Careereye.se