Jobba på Uniflex     Open Company En arbetsgivare som har uppmanat sina medarbetare att lämna omdöme om företaget, genom att skicka ut Careereyes mejlmall.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Antal anställda:

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Jan Bengtsson

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Jan Bengtsson

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Uniflex

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Uniflex

Om Uniflex Bemanning


Om Uniflex Bemanning

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområden som; 

 • industri
 • lager
 • bygg
 • el
 • administration
 • försäljning
 • kundservice 

 

Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

 

I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter.

 

Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden.

 

Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Varför jobba på Uniflex?

Varför jobba på Uniflex?

På Uniflex Bemanning är vår övertygelse att ett bemanningsföretags personal är dess största tillgång. Uniflex Bemanning arbetar därför målmedvetet för att alltid ha motiverade och engagerade medarbetare.  

 

Vi kan erbjuda våra medarbetare möjligheter att utveckla sin kompetens, knyta värdefulla kontakter och bredda sin arbetslivserfarenhet. Vi arbetar mycket med intern rekrytering vilket gör att karriärmöjligheterna inom företaget är stora.

 

Uniflex passar både de som vill jobba heltid men även de som vill komplettera annan sysselsättning med extra jobb, såsom studenter och pensionärer. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi olika förmåner till våra anställda, bland annat erbjuder vi friskvårdsbidrag och rabatterade priser på olika träningsanläggningar. 

 

Våra ledstjärnor!

Du kan se alla våra aktuella tjänster nedan. Se om du hittar något som verkar passa dig och sök direkt!

Möt våra medarbetare

Beskriv hur det är att arbeta på Uniflex? 
"Som personalansvarig på Uniflex får du mycket erfarenhet på kort tid och har stora utvecklingsmöjligheter. Vi har ett gott arbetsklimat och jag har riktigt bra kollegor. För att trivas på Uniflex tror jag att du behöver vilja utvecklas, gilla att arbeta i ett högt tempo och vara handlingskraftig." 


Ditt bästa jobbsökartips? 
"Som personalansvarig träffar jag hundratals kandidater varje år och det bästa tipset jag kan ge är att satsa på det du brinner för och kom förberedd till intervjun. Som rekryterare märker jag när en kandidat verkligen vill ha ett jobb – och viljan kommer man långt med!"

Berätta om ditt jobb som regionsäljare.
"Som regionsäljare består stora delar av mitt arbete att boka möten och träffa nya och befintliga kunder. Mycket av jobbet går ut på att lära känna våra kunders verksamhet, analysera deras bemanningsbehov, och se till så att vi kan leverera den kompetens som jobbet kräver!" 


Vad är det bästa med att sälja för Uniflex? 
"Jag har jobbat som säljare i 17 år och det som verkligen utmärker Uniflex är att vi är så leveranssäkra och att det går snabbt. För oss är alla kunder lika mycket värda och för mig som säljare känns det fantastisk tryggt att veta att vi kommer leverera det jag och min kund är överens om!" 

Berätta om din tjänst som systemansvarig.
"I min roll är dagarna mycket varierade, jag sitter ofta i möten med våra leverantörer, driver utvecklingsprojekt och tar hand om vanliga supportärenden. Jag håller också ofta utbildningar i våra verksamhetssystem." 


Beskriv hur det är att arbeta på Uniflex? 
"Först och främst har vi roligt på jobbet! Vi är ett glatt gäng och hur en bra atmosfär. På Uniflex får man ta ett stort ansvar och det finns stora möjligheter att utvecklas." 


-------------------------------

 

Vem trivs på Uniflex? 


På Uniflex är ingen dag den andra lik, du kommer ställas inför många roliga utmaningar och ha kontakt med många människor. Om du är en flexibel, engagerad och utåtriktad person som gillar att utvecklas och växa med arbetsuppgifterna så kommer du troligen att trivas på Uniflex.

Vi har högt i tak och jobbar i ett högt tempo. Vi har väldigt kul på jobbet och  det finns stora utvecklingsmöjligheter! 

Lediga jobb på Uniflex

Lediga jobb på Uniflex

Uniflex jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Uniflex jobb - En inblick i hur det är att jobba på Uniflex: 467 omdömen, 306 lediga jobb, 195 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Uniflex som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se