Jobba på HärjedalsKök

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 100

Bransch: Produktion & tillverkning

VD: Mathias Abrahamsson

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Mathias Abrahamsson

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om HärjedalsKök

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på HärjedalsKök

Vi är HärjedalsKök

 

HärjedalsKök är idag över 100 anställda varav 60 personer inom säljsidan ca 40 inom produktion och med säljkontor i över hela Sverige. Vi producerar allt själva i egen fabrik i Funäsdalen vilket säkrar kvalitet produktutveckling och leveranser. Säljarna är spridda över hela landet men uppdelade i regionala team. Många av våra medarbetare har arbetat hos oss sedan början på 2000-talet,  men vi söker alltid  säljare, är du intresserad kontakta oss.

 

Utmärkelser

HärjedalsKök har under åren fått flera utmärkelser. Bl.a. har vi blivit utsedda till Årets gasellföretag i Dagens Industri, fått den stora björnen av Härjedalens kommun som Årets företag i kommunen två gånger och röstades fram av de 110 deltagarna på Founders Alliance affärslunchevent som det mest intressanta tillväxtföretaget.

 

 

 

 

Jobba som köksexpert

Harjedals

 

Att arbeta som köksexpert på Härjedalskök är ett fantastiskt jobb. Du får jobba i lag med många både duktiga och inspirerande människor men samtidigt självständigt och under eget ansvar. Möjligheterna till utveckling, både som säljare och ledare är större än på nästan alla andra arbetsplatser.

 

Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb – och har självdisciplinen att klara av det. Du planerar själv din arbetsvecka så att du uppnår maximala resultat. Du slipper stämpelklocka, men du måste kunna jobba när kunderna kan nås och när de kan träffa dig för hembesök.

 

Vad jobbet innebär

Arbetet består i huvudsak av att arrangera selekterade utställningar där du får kontakt med intresserade köpare. Du gör sedan hembesök, där du kommer fram till den bästa lösningen för just den kunden. Efter att du skickat mått och andra data till vår fabrik, kommer en montör och installerar det nya köket åt kunden.

 

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att sätta kunden i centrum och att du förstår vikten av att våra kunder skall bli 100% nöjda!

 

På HärjedalsKök har vi ambitionen att göra varje arbetsdag trevlig. Vi lyckas nästan alltid. Att lyckas hos oss behöver inte vara att en kund köper våra luckor, även om vi såklart vill det. Att lyckas hos oss kan lika gärna vara leendet i ett ögonblicks möte med en nöjd kund, få beröm från en kollega eller att få den kompetens vi får genom vår köksskola. Att lyckas är roligt, det smittar. Vi värdesätter att få berömma varandra, att ge och ta kritik. Vi brukar säga till varandra att vi har världens bästa jobb.

Lediga jobb på HärjedalsKök

Lediga jobb på HärjedalsKök

HärjedalsKök jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

HärjedalsKök jobb - En inblick i hur det är att jobba på HärjedalsKök: 48 omdömen, 1 lediga jobb, 16 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i HärjedalsKök som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se