Jobba på Upgrades Education

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 12

Bransch: Utbildning

VD: Karolina Vestin

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Jobbar du eller har du jobbat på Upgrades Education?

Bli först att ge betyg genom att klicka på stjärnorna nedan!

Upgrades Education
  Klicka för att sätta betyg {{rating.description}}
Du är naturligtvis helt anonym!

Omdömen om Upgrades Education

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Titel:{{review.JobTitle ? review.JobTitle : "–" }} Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Upgrades Education

Jobba med oss

Älskar du språk och vill arbeta med undervisning?

Hos oss på Upgrades står personliga relationer och kvalitet i fokus. Vi erbjuder ett flexibelt och varierande deltidsjobb där du självständigt planerar och schemalägger din tid. Vi erbjuder kompetensutveckling en gång per kvartal och arbetar aktivt för att utveckla och inspirera våra anställda.

 

Bifoga CV samt personligt brev till work@upgrades.se

Om oss

Om oss

Upgrades är ett språkutbildningsföretag som erbjuder privatpersoner och företag skräddarsydd undervisning. Med över 100 noggrant rekryterade språkcoacher över hela Sverige hjälper vi människor att utvecklas i alla språk genom skräddarsydda utbildningar anpassade efter kundens behov och önskemål.

Med 10 års erfarenhet av att utbilda grupper, individer, barn och barngrupper vet vi att det viktigaste med undervisning är att det är flexibelt, personligt och genomförs med stort engagemang.

 

     

Sedan starten i ett garage 2009 så har Upgrades växt snabbt och blev 2015 utnämndaill en av Sveriges snabbast växande företag – Gasell 2015.
Vi är stolta över att vi idag bidrar till en win-win situation där vi erbjuder personlig utbildning till våra tusentals kunder samtidigt som vi skapar jobb till över 100 coacher varje år.        

                     

             

Vi på Upgrades är medlemmar i Auktoriserade Språkföretagens Riksorganisation (ASR).
I och med medlemskapet så har vi genomgått och klarat kvalitetsnormen Q3000 vilket redovisar krav på undervisningsmetoder, personal, lärare och administration, marknadsföring och produktinformation, etik och moral samt miljömedvetenhet.

Våra språkcoacher

Våra språkcoacher

Upgrades har i dagsläget runt 100 aktiva språkcoacher i hela landet där samtliga är utvalda på grund av sin pedagogiska förmåga och motiverande personlighet.

 

Hos oss jobbar personer med pedagogisk erfarenhet från många olika bakgrunder, vi har legitimerade lärare, journalister, författare, föreläsare samt yrkespedagoger inom tex röstcoachning, affärsspråk och textredigering.

 

Det är extra roligt när coacherna undervisar i sitt eget modersmål, detta då de på lektionerna kan förmedla både språk och kultur. Alla uppdrag vi får in matchas alltid mot våra coacher på ett noggrant sätt där både språk, personlighet och erfarenhet tas hänsyn till – allt för att ni ska få en coach som passar just er perfekt! 

Lediga jobb på Upgrades Education

Lediga jobb på Upgrades Education

Upgrades Education jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Bilder Upgrades Education

Upgrades Education jobb - En inblick i hur det är att jobba på Upgrades Education: omdömen, lediga jobb, löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Upgrades Education som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se