Jobba på Fastighetsbyrån

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 1800

Bransch: Fastighetsverksamhet

VD: Johan Engström

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Johan Engström

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Vad säger medarbetarna internt om Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån Värderingar

Affärsmässig
Lyhörd
Öppen
Nytänkande

Omdömen om Fastighetsbyrån

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Titel:{{review.JobTitle ? review.JobTitle : "–" }} Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Fastighetsbyrån

Om Fastighetsbyrån

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 270 kontor och cirka 1 800 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

 

Att arbeta på Fastighetsbyrån: F som i framtidsbyrån

Tillsammans är vi starkast
Hos oss får du tänka stort och skapa nytt. Samtidigt finns tryggheten i vårt omtyckta varumärke och alla hjälpsamma kollegor som är lokala bostadsexperter. Det är därför vi är kedjan som säljer flest bostäder.

Väx med oss
Vi står aldrig stilla och har som mål att växa ännu mer. Hos oss finns många möjligheter till utveckling och du kan få utbildning och stöd som passar just dig.

Framtiden är digital
Vill du ligga steget före? Vi har smarta digitala verktyg som kunderna älskar och som gör ditt jobb enklare. Vårt unika affärssystem ger dig full koll och vi utvecklar det hela tiden efter behov.

Karriär Fastighetsbyrån

 

Möt några av våra medarbetare

Hur är det att jobba som mäklare på Sveriges största mäklarföretag? Stämning, karriärmöjligheter och framtidsutsikter.... Fabrik, plantskola och bankstyrt? Lyssna på när Anna Johansson, mäklare och partner i Vasastan, Erik Laggar, mäklare och partner i Vallentuna samt Ulf Häger, Rekryterings- och Employer Brandingansvarig på huvudkontoret, svarar på frågor och bemöter myter.

 

Lediga jobb på Fastighetsbyrån

Lediga jobb på Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Bilder Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån jobb - En inblick i hur det är att jobba på Fastighetsbyrån: 93 omdömen, 2 lediga jobb, 54 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Fastighetsbyrån som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se