Sök jobb bland 38649 lediga jobb i hela Sverige!

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Lediga jobb i hela Sverige

På Careereye.se kan du söka lediga jobb inom olika jobbkategorier, oavsett om du letar efter ingenjörsjobb, it-jobb, läkarjobb, vårdjobb, skoljobb så finns det hundratals eller tusentals lediga jobb att välja mellan. Vårt mål är att erbjuda jobbsökare så många lediga jobb som möjligt.

Valmöjligheterna och vägarna till att hitta lediga jobb i dag är många. Hos oss kan du lägga upp en bevakning via e-post för att få relevanta lediga jobb - mailade direkt till din mailadress. När du hittar lediga jobb som du är intresserad av att söka så kan du i många fall läsa mer om arbetsgivaren innan du söker lediga jobb. Så var finns det mest lediga jobb 2016?

Lediga jobb i Stockholm, Göteborg och Malmö är flest. Lediga jobb för socialsekreterare, läkare, sjuksköterskor, ingenjörer & ingenjörsjobb och IT-specialister är några av det lyrken som det är mest brist på i dag. Oavsett vilka lediga jobb du är intresserad av att söka så är det en fördel att vara påläst om arbetsgivaren innan du söker. Konkurrensen om lediga jobb är idag väldigt stor. Du kan läsa någon av våra artiklar om hur du maximerar ditt sökande efter lediga jobb. När du söker efter lediga jobb så kan du även välja att använda vår unika "Match Me" service för att filtrera arbetsgivare efter det kriteriet du tycker är viktigast på ett jobb. Tex. jobb- och fritidsbalans eller lön och förmåner.

Då får du ett resultat över lediga jobb där arbetsgivaren har höga betyg inom det område du valt - baserat på omdömen och betyg från anställda och tidigare anställda. Välkommen att söka lediga jobb i Sverige hos oss på Careereye.se!

Lediga jobb i Sverige. Sök jobb bland tusentals lediga jobb på Careereye!