Sök bland 5123 löner

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Lönestatistik, löner och löneinformation

Nu kan du läsa vad andra har i lön och se lönestatistik. På Careereye kan du se lönestatistik för olika yrken, företag och arbetsgivare.

Du kan dela din egen lön helt anonymt. Löner och lönestatistik är något som många människor tycker är viktigt, men samtidigt känsligt.

Därför har vi tagit tag i frågan och låter människor dela sin lön för specifika jobb - så att du kan jämföra vad andra har i lön för samma typ av jobb som du själv har. Du kan även se lönestatistik och snittlön för olika jobb och företag.

Löner