Sök bland 149 lediga jobb inom Hantverksyrken just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobb inom hantverksyrken

Bagare, glastekniker, tapetserare, murare, golvläggare, snickare och så vidare. När det kommer till lediga jobb inom hantverksyrken kan listan över arbetstitlar bli nästan hur lång som helst. Som hantverkare är det alltid viktigt att lönen är bra men även att du trivs i jobbet. Vi på Careereye kan hjälpa dig i just detta avseende på flera sätt. Först och främst så kan du hitta många intressanta och roliga arbeten genom oss, vi listar jobbtillfällen från hela Sverige här på hemsidan. Dessutom så kan vi ge dig information kring både lönesituationen och situationen i det företag du är intresserad av.

Vi har samlat ihop omdömen från personalen hos flera olika hantverksföretag i Sverige. Detta gör det lätt för dig att få inblick i hur det är att arbeta hos ett visst företag och vad de egna anställda tycker om sin arbetsplats. Dessutom så har vi även samlat ihop löneexempel och statistik från hantverksyrken i hela landet. Genom oss på Careereye får du helt enkelt bättre förutsättningar för att kunna ta ett informerat beslut när det kommer till din karriär. Gör dig själv en tjänst och kolla igenom vår hemsida redan idag. Vem vet, du kanske hittar ett företag som passar dig perfekt, både när det kommer till arbetskulturen och lönen.

Lediga jobb Hantverksyrken. Sök jobb inom Bagare och konditorer, Fin-, inrednings- och möbelsnickare, Finmekaniker, Glastekniker, Guld- och silversmeder, Läderhantverkare och skomakare, Musikinstrumentmakare o övriga konsthantverkare, Skräddare och ateljésömmerskor m.fl., Smeder, Tapetserare på Careereye.se