Jobba på Wise Professionals     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.     Open Company En arbetsgivare som har uppmanat sina medarbetare att lämna omdöme om företaget, genom att skicka ut Careereyes mejlmall.     Top Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i genomsnittsbetyg på Careereye.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 200

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Boel Sjöstrand

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Boel Sjöstrand

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Wise Professionals

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Wise Professionals

Det här är Wise Professionals


Vågar du utmana en traditionell bransch?

Tillsammans med oss får du vara med och väcka rekryteringsbranschen och vara konsult på riktigt. Vi ger dig möjligheten att utveckla affären och tillsammans med oss utbilda samt hjälpa våra kunder inom området rekrytering. Vi är passionerade konsulter som brinner för att sätta kund och kandidat i fokus. I ryggraden har vi våra värdeord passion, kvalitet och tillväxt.

 

Hos oss på Wise Professionals får du:
- Arbeta med starka varumärken med kund och kandidat i fokus
- Du blir en del av ett gäng entreprenörsdrivna kollegor och ett bolag där nya idéer uppmuntras
- Flexibla arbetstider för att balansera jobb, fritid och familj
- Centrala kontor i de städer vi är verksamma i
- Fokus på hållbarhet, hälsa och CSR så som träning på arbetstid, samarbete med Mentor m.m
- På Wise Professionals arbetar vi i team och delar kunskap och erfarenhet med varandra

Som uthyrd konsult på Wise Professionals får du möjlighet att nätverka med kollegor och delta på våra konsultträffar - där gör vi alltifrån sociala aktiviteter ihop till att lyssna på en intressant föreläsning. För oss är det en självklarhet att du är en del av oss – du är en del av vår kultur och våra värderingar och självklart har du en närvarande konsultchef som stöttar dig längs vägen på ditt uppdrag.  
 

Wise Professionals grundades 2008 och är en en del av Wise Group. Vi är stolta samarbetspartners till några av Sveriges starkaste arbetsgivarvarumärken och HR-organisationer. Hos oss arbetar över 200 engagerade medarbetare och konsulter, in-house eller på plats hos någon av våra kunder. Du hittar våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn, men självklart arbetar vi över hela Sverige och på nordisk nivå.

 

Wise Group är en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom Human Resources. Wise Group grundades 1991 och finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors. Wise Group AB är noterade på Nasdaq Stockholm Small Cap och sysselsätter cirka 650 personer.

 

Citat från kollegor:

"Roligast att arbeta i detta bolag är känslan av att allt är möjligt. Visionen att "varje medarbetare ska ha den roligaste tiden i sin karriär" säger allt om kultur och värderingar. Stark marknadsposition och duktiga kollegor med oerhört hög kompetens!"
- Kelly, Rekryteringskonsult inom HR
 

”Wise Professionals är en arbetsplats där värderingarna på riktigt efterlevs av varenda kollega. Att få kliva in på morgonen till sin arbetsplats och andas kvalitet, mötas av glädje och skratt samt att arbeta med professionalism och expertis är en unik kombination som du bara kan hitta hos Wise Professionals!”  

- Martina, Kandidatansvarig & Kompetensägare Sourcing
 

Våra lediga tjänster hittar du nedan. Kolla om du hittar något som verkar passa dig, och sök direkt!

KIMM

Välkommen till oss på KIMM!

KIMM är ett affärsområde inom Wise Professionals som startades 2013 eftersom vi såg ett stort behov på marknaden av en aktör som arbetade specialiserat och passionerat med rekrytering och konsultuthyrning inom kommunikation, information, marknad & media.

 

Vi som jobbar här har själva bakgrunder inom just K-I-M-M och har därför både den kunskap och det nätverk som krävs för att lyckas med rekryteringar inom dessa områden. Vi är idag 15 drivna affärskvinnor och män som trivs med högt tempo, som älskar matchningen av kandidat och kund, och som har väldigt roligt ihop. Vi har även 35 antal talangfulla konsulter ute på fältet. Tillsammans med oss får du vara med och väcka rekryteringsbranschen. Vi är nyfikna på framtidens rekrytering – Hur ser den ut och hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater nu och i framtiden?

 

Läs mer om oss, och kolla våra lediga jobb på vår egen Careereye-sida!
 

Kika gärna på vår film nedan där vi berättar mer om konsultrollen!

 

EQonomy

Välkommen till oss på EQonomy!

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals och tillsammans med våra uthyrda konsulter är vi 65 anställda. Vi som jobbar här är ekonomer och har lång erfarenhet av att hyra ut och rekrytera affärsorienterade ekonomer inom ekonomi, bank & finans och försäkring. Oavsett om du vill ta nästa steg i din karriär eller är en blivande kund till EQonomy är du varmt välkommen.

 

Vårt namn är vårt löfte – hos oss hittar du ekonomer med EQ. Wise Professionals har i flera år stöttat några av Sveriges starkaste varumärken med rekrytering och konsulter inom ekonomi. Med EQonomy nischar vi oss mot de affärsorienterade profilerna inom ekonomi såsom Business Controllers, Redovisningsekonomer, Ekonomichefer och Redovisningschefer.

 

I EQonomys erbjudande kombinerar vi vår erfarenhet inom rekrytering med en insikt om att dagens arbetsgivare i allt högre utsträckning efterfrågar ekonomer med EQ, som har en förståelse för affären och som ser hela verksamheten. Egentligen är det ganska logiskt: rätt balans mellan hjärta och hjärna ger hållbara rekryteringslösningar för ekonomer.

 

Läs mer om oss och kolla in våra lediga jobb på vår egen Careereye-sida!

The Pace


Välkommen till oss på The Pace!

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Office och tillsätter bland annat roller som Administrativ chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör, Inköps-/Sälj och Kontorsassistent. Idag är vi ett team på fem personer som tillsammans har över 40 års branscherfarenhet och vi har idag 40 konsulter ute hos kund.

 

Som kandidat och konsult möter du ett team som kan ditt område. Som konsult hos oss får du möjlighet att nätverka med kollegor och delta på våra konsultträffar - där gör vi alltifrån sociala aktiviteter till att lyssna på en intressant föreläsning. För oss är det en självklarhet att du är en del av oss på The Pace – du är en del av vår kultur och våra värderingar och självklart har du en närvarande konsultchef som stöttar dig längs vägen på ditt uppdrag.  

 

Citat från kollegor:

”Att få tillhöra ett team som sprudlar av engagemang, passion och laganda och att få möjligheten att samarbeta med proffsiga kunder, kandidater och konsulter – det är anledningen till varför jag arbetar på The Pace”

/Emelie Sillén, Konsultchef The Pace

 

"Från första samtalet med The Pace har jag blivit bemött på ett otroligt professionellt sätt med mycket värme. Utan The Pace hade jag aldrig tagit vissa steg och beslut, och hade inte kunnat skapa ett så stort nätverk inom den bransch jag vill växa i framöver. Så längs vägen har de tagit fram det bästa ur mig, trott på mig och hjälpt mig mot den framgång jag söker, vilket jag är supertacksam för!"

/Isabelle Bergerud, Konsult

 

"Att ha ett arbete där jag varje dag får möjligheten att möta fantastiska människor, både kollegor och kandidater, i en miljö där proffsighet blandas med skratt och gemenskap. Det är vad jag uppskattar mest med The Pace."

/ Clara Forsberg, Kandidatansvarig The Pace
 

Vill du vara med i vårt Executive Assistant- nätverk? Anmäl dig till ea@thepace.se så kontaktar vi dig.
 

Läs mer om oss och kolla våra lediga jobb på vår egen Careereye-sida!

Lediga jobb på Wise Professionals

Lediga jobb på Wise Professionals

Wise Professionals jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Wise Professionals jobb - En inblick i hur det är att jobba på Wise Professionals: 21 omdömen, 27 lediga jobb, 7 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Wise Professionals som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se