Jobba på TNG

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 283

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Åsa Edman Källströmer

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Åsa Edman Källströmer

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om TNG

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på TNG

Vilka är TNG?

Välkommen till TNG!

TNG är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som jobbar med fördomsfri, kompetensbaserad rekrytering och bemanning. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och personlighet, inte deras CV-historik.

Genom vår omvända rekryteringsprocess inklusive digitala screeningtester och bakgrundskontroller hittar vi kandidater som andra missar. Utgångspunkten är urvalsmetoder där fakta och kompetens går före fördomar, ”magkänsla” och CV-historik, något som också har stöd i modern forskning. 

Vårt arbetssätt gynnar våra kunders mångfaldsarbete och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. 

 

Vi rekryterar många olika yrkesgrupper, över hela landet

Vi rekryterar ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-rekrytering så som it-support och digital utveckling via TNG IT Digital och rekrytering av ingenjörer och tekniker via TNG Tech.

 

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro, samt rekryterar och bemannar på 40 andra orter runt om i Sverige.
 

TNG ingår i HR-koncern

TNG är en del av HR-koncernen KeyPeopleGroup. Där ingår även systerbolagen, Invici som rekryterar kvalificerade ekonomer, ToFindOut som arbetar med bakgrundskontroller och Signpost som fokuserar på interim management och chefsrekrytering.

Jobba internt på TNG

 

Bli en i vårt team på TNG!

TNG är den nya generationen rekryterings- och bemanningsföretag. Vi tänker och arbetar på nya sätt för att hjälpa våra kunder och kandidater. Vi tror på fördomsfri rekrytering och bemanning och sätter kompetens, potential och fakta i fokus, framför magkänsla och fördomar. 

 

Vi växer organiskt och söker löpande medarbetare som vill jobba på TNG och delar vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt. Kort sagt – vi vill att du ska se bortom det uppenbara.

 

TNGs strävan att rekrytera fördomsfritt har bidragit till att allt fler kunder valt att börja jobba med oss. Det är jättespännande och vi växer – snabbt. Vi sätter hög kvalitet i första rummet och jobbar långsiktigt för att skapa nöjda kunder och medarbetare. En prioritering som skapat lönsamhet varje år sedan starten år 2004.

 

Vi gör skillnad!

Vi har under året vunnit ett antal större avtal och letar efter dig som vill vara med och bidra till TNG:s utveckling framöver. I vår strävan att rekrytera fördomsfritt, har vi vänt på hela rekryteringsprocessen och utmanar våra kunder att tänka bortom det uppenbara. Tillsammans rekryterar vi på kompetens och potential, inte magkänsla och förutfattade meningar, något som bidrar till ökad mångfald i våra kunders organisationer. Helt enkelt – vi gör det som alla snackar om. Varje dag.

 

Vi får imponerande höga betyg av våra kunder. Vårt arbetssätt andas framtid och är utformat efter vår vision som lyder ”Genom att se bortom fördomar bidrar vi till en hållbar arbetsmarknad”.

 

I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. De lediga jobb vi har internt inom TNG just nu kan du se här. Hittar du ingen passande tjänst, så är du välkommen att göra en spontanansökan.

 

Välkommen att jobba med oss på TNG!

Jobba som konsult via TNG

 

Vill du ha både trygghet och omväxling?

Är du nyfiken på att jobba som konsult inom bemanning hos oss på TNG? Vi tycker att det är en spännande möjlighet då du kombinerar ett omväxlande arbete med möjligheten att vidareutveckla din karriär. 

 

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och schyssta anställningsvillkor. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

 

Som konsult på TNG är du anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Du är en del av TNG, samtidigt som du är en uppskattad medarbetare hos en eller flera andra spännande företag. Du kan vara inhyrd för kortare eller längre uppdrag. Oavsett längd har du alltid en trygg anställning att luta dig tillbaka mot

 

Du får en dedikerad konsultchef

Du har också en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig. Konsultchefen arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

 

Våra konsulter lyfter ofta fram just den här kombinationen av trygghet och omväxling med konsultlivet. ”Variatio delectat”, omväxling förnöjer, är ett klassiskt latinskt citat – och livet som konsult erbjuder just det. Du får inblick i olika branscher med många värdefulla erfarenheter, intryck och nya relationer.

 

Uppdrag leder ofta till fast anställning hos våra kunder

Vi tar rekrytering lika seriöst som bemanningsuppdrag vilket innebär att vi alltid hittar de mest lämpade medarbetarna till våra kunder. Det är inte en slump att många av våra konsulter ofta får erbjudande om fast anställning hos våra kunder när uppdraget är slut.

 

Fördelen med TNG:s arbetsmetod är att vi fokuserar på kompetens när vi matchar kandidater med tjänster. Och då blir också resultatet det bästa – för såväl kund som konsult. Rätt tjänst till rätt person, helt enkelt. Du bidrar med kunskap och engagemang och vi på TNG bidrar med spännande uppdrag som stärker det bästa du har, din kompetens.
 

Lyssna på vår podd!

Vi på TNG gör en egen podcast som heter ”Tack för din ansökan”. I den får du som lyssnare ta del av hur rekryterare tänker och resonerar kring allt som handlar om att söka nytt jobb. Varje avsnitt är cirka 10 minuter och du hittar alla avsnitt här. Lyssna och inspireras av vår jobbpodd idag!

 

Tycker du att TNG verkar vara rätt arbetsgivare för dig? I så fall är du varmt välkommen att söka ditt nästa jobb hos oss.
Alla våra lediga jobb hittar du under "Lediga jobb" lite längre ner på den här sidan.

Vi tror på fördomsfri rekrytering

 

Vår styrka är att hitta din styrka

TNG är det rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. Vi ser potentialen hos alla som söker jobb och tillsammans bidrar vi till ökad mångfald och innovation på arbetsplatser. Det är inte bara fina ord. Vi gör det på riktigt. Varje dag. Och vi gör det genom att behandla alla sökande rättvist och lämna magkänsla och subjektiv bedömning utanför vår rekryteringsprocess. Istället är det din potential och kompetens som står i fokus. 

 

På TNG välkomnar vi alla sökande, och för oss ska din kompetens alltid stå i fokus. Därför har vi valt att jobba med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering där vi bl.a. använder oss av arbetspsykologiska tester som hjälper oss att göra fördomsfria urval. Allt för alla sökande ska ha samma chans att söka jobb. Det innebär att vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare. 

 

Vi jobbar med kompetensbaserad, fördomsfri rekrytering - på riktigt

Kompetensbaserad rekrytering handlar främst om att tydligt definiera vilken kompetens som efterfrågas. Sedan gäller det att hålla denna definition för ögonen genom hela rekryteringen – från behovsanalysen, via urvalsarbetet med intervjuer och referenstagning fram till den slutliga utvärderingen – utan att bli distraherad av andra faktorer.

 

Syftet är förstås att grundligt ta reda på vilken kandidat som faktiskt har bäst förutsättningar att lyckas i sin nya roll. Vi på TNG fokuserar på exakt detta: Vilka personliga egenskaper, erfarenheter och kunskaper måste den nya medarbetaren ha för att kunna göra bra ifrån sig i den tjänst det gäller? Och ingenting annat. Det subjektiva tyckandet gör vi allt för att undvika.

 

Vi vågar och vi lyckas!

På TNG vågar vi rekrytera objektivt och fördomsfritt. Det är inte bara fina ord utan vi gör det. På riktigt. Dagligen utmanar vi våra kunder att tänka annorlunda för att hitta rätt kompetens och nya talanger, bortom det ytliga. 


Här får du möta Hannah, Olga och Sorush som idag är anställda med nya karriärer hos våra kunder. Tillsammans bidrar de till affären och skapar ökad mångfald och innovation på sina arbetsplatser:


Civilekonomen Olga Ehrenstal ville byta spår och blev Javautvecklare tack vare TNG:s IT-projekt Java4Women.
I Olga såg TNGs rekryterare potential, motivation och mod hos en kandidat som ville följa sin dröm. Bakgrunden inom ekonomi och analys har kommit henne väl till gagn då kodandet visat sig kräva samma analytiska sinne.


"Jag är bra på matte och logiska utmaningar så programmering har lockat mig länge men jag har aldrig vågat satsa på det, berättar Olga. Men i och med att Java4Women-utbildningen var så kort och intensiv vågade jag ta chansen!", säger Olga. Läs mer om Olgas jobbresa här.

 

 


Sorush Amoor Pour fick, trots bristande arbetslivserfarenhet, in en fot tack vare TNG.
Massor av unga vuxna idag är välutbildade, ambitiösa och sugna på att börja jobba. Ändå är många dörrar till arbetsmarknaden stängda för dem eftersom de saknar den arbetslivserfarenhet som många företag efterfrågar. 


För civilekonomen Sorush Amoor Pour kom vändningen när han sökte jobb som konsult via TNG. På TNG såg vi potentialen och förbi avsaknad av formell arbetslivserfarenhet.

"Att ta bort namn och andra uppgifter som inte är aktuella och istället starta med tester är ett bra sätt att hitta kompetens på ett objektivt sätt", säger Sorush. Läs mer om Sorush jobbresa här.

 

 


Hannah Östebo gick från sjukskriven till sedd, uppskattad och anställd på Swedbank.
Entusiastisk och driven, men med en sjukskrivning för utmattning i bagaget. För Hannah Östebo innebar TNG:s fördomsfria rekrytering inte bara en revansch mot arbetsmarknadens fördomar utan också en möjlighet att hitta en ny bransch att utvecklas inom. 


"Jag hoppas att fler företag anammar den här typen av rekrytering, med kompetensbaserade personlighetstester istället för CV-läsning i första urvalsskedet. Alla har fördomar men då gäller det att jobba hårt för att ta bort dem. För mig är det viktigt att bli sedd; då blommar jag! Och det är precis vad både TNG och Swedbank gjort", säger Hannah. Läs mer om Hannahs jobbresa här.

 

Vår rekryteringsmodell i korthet

När en person har skickat in en ansökan till något av våra lediga jobb, kommer han eller hon att få arbetspsykologiska screeningtester, via e-post. Testerna är skräddarsydda utifrån den kompetensprofil som våra rekryterare har tagit fram ihop med kunden. Testerna gör den sökande snabbt, smidigt och säkert på nätet. Vi utvärderar sedan resultatet av testerna innan vi överhuvudtaget tittar på personens CV. På så sätt ökar vi chansen att hitta den person som verkligen passar allra bäst för respektive tjänst - utifrån både begåvning, personlighet och kompetens.

 

Här berättar en av våra rekryterare om fördelarna med att starta rekryteringsprocessen med den här typen av tester:

 

 

 

Lediga jobb på TNG

Lediga jobb på TNG

TNG jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

TNG jobb - En inblick i hur det är att jobba på TNG: 39 omdömen, 108 lediga jobb, 10 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i TNG som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se