Jobba på Svenska Spel

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 750

Bransch: Andra kategorier

VD: Lennart Käll

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Lennart Käll

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Svenska Spel

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Svenska Spel

Det här är Svenska Spel


Välkommen till Svenska Spel!

Vill du sprida glädje och spänning? Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt jobb där idrott, Stockholms utbud och Gotlands lugn alltid är nära. Spel är kul att jobba med och vi har funnits med länge. Det började med Penninglotteriet redan i slutet av 1800-talet, Tipstjänst startade 1934 och Svenska Spel bildades genom en sammanslagning av dessa företag 1997.

 

De flesta svenskar känner igen skylten med vår vinnarsymbol och vi har ett 20-tal välkända produkter. Vi finns på en konkurrensutsatt marknad, där vi ska fortsätta vara det ledande spelföretaget.

 

Hos oss har du chansen att vara med och skapa glädje varje dag för miljontals kunder och du gör det på ett sätt som ska minimera att kunderna får problem med sitt spelande. Vi jobbar konsekvent för att uppfylla vår vision ”spel ska vara till glädje för alla”. Vi ägs av staten så hela vårt överskott lämnar vi tillbaka till samhället.

 

Du får jobba i en miljö som präglas av vår värdegrund, tillgänglighet, omtanke och engagemang. Det är roligt och utvecklande att jobba på Svenska Spel och vi är stolta över vårt företag.

Vilka är vi?

Möt Anna och Mikael - två av våra medarbetare

 

 

 

Jobba med IT

 

Hos oss kan du få jobba med ett av världens mest avancerade spelsystem. Vi har en stor IT-avdelning där vi ägnar oss åt allt från utveckling och testning till drift och support. Här får du inte bara möjlighet att hänga med i den tekniska utvecklingen - du får vara med och driva den framåt.

 

På IT-avdelningen skapar vi de tekniska förutsättningarna som behövs för att ge våra kunder bra spelupplevelser. Vi arbetar med open source och de senaste teknikerna. Eftersom vi själva utvecklar de unika system vi behöver kan du få vara med och driva den tekniska utvecklingen framåt. Hos oss får du inte bara uppfylla beställares önskemål, utan hela tiden arbeta aktivt för att lösa problem och hitta nya tekniska möjligheter.

 

Eftersom vår IT-avdelning är stor har vi antagligen har en roll som passar dig, oavsett om du är nyutexaminerad eller senior inom ditt område. Varje dag hanterar våra system miljontals transaktioner och ofta rör det sig om stora summor. Därför är det oerhört viktigt att våra system är säkra - samtidigt som de hjälper till att sprida glädje och spänning i våra kunders liv.

Jobba med marknadsföring

 

Hos oss får du arbeta med några av Sveriges mest kända varumärken. Du får skapa spännande och engagerande upplevelser - och samtidigt visa våra kunder att de kan lita på oss - vilket är en utmaning som kan ge dig utrymme för kreativa idéer och unika lösningar.

 

Det alla vi som arbetar på Svenska Spel har gemensamt är att vi försöker skapa spännande och engagerande upplevelser för våra kunder. Hos oss kan du få arbeta med allt från onlinemarknadsföring och produktutveckling till reklamproduktion och utbildning av våra spelombud.

 

Våra kunder ska alltid kunna lita på att våra spel är rättvisa, trygga och säkra. Att samtidigt ge dem spännande och engagerande upplevelser är en utmaning som påverkar allt vi gör, från produktutveckling och prissättning till kommunikation och val av säljkanaler. För dig kan det innebära att du får utrymme för kreativa idéer och unika lösningar.

 

 

Lediga jobb på Svenska Spel

Lediga jobb på Svenska Spel

Svenska Spel jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Svenska Spel jobb - En inblick i hur det är att jobba på Svenska Spel: 30 omdömen, 19 lediga jobb, 10 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Svenska Spel som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se