Jobba på Svensk Fastighetsförmedling

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 1200

Bransch: Fastighetsverksamhet

VD: Tanja Ilic

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Tanja Ilic

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Svensk Fastighetsförmedling

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Svensk Fastighetsförmedling

Om Svensk Fastighetsförmedling

 

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag.


Svensk Fastighetsförmedling är experter på den lokala bostadsmarknaden och har idag omkring 1200 medarbetare fördelade på ca 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans ca 200 franchisetagare.


Svensk Fastighetsförmedling grundades 1937 av Eric H. Lundgren. Redan från starten hade Lundgren sin vision klar för sig - en rikstäckande kedja med de allra bästa mäklarna. När Svensk Fastighetsförmedling firade 10-årsjubileum hade vi 63 kontor runt om i Sverige och idag har vi alltså 230.

 

Under 2015 slog vi rekord i både omsättning och antal sålda bostäder. Då förmedlade vi mer än 32 000 villor, fritidshus, bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

Även under 2016 förmedlade vi över 30 000 objekt. Vi vann också utmärkelsen "Bäst på service". Enligt ServiceScore 2016 är vi den fastighetsmäklare som ger bäst service i Sverige när de för femte året i rad mäter hur svenska konsumenter upplever kundbemötande och service. 


 

Koll på läget - igår, idag och imorgon
Från 1930-talets svenska folkhem, genom trångboddhet, industrialisering och bostadskris, fram till vår tids digitaliserade bostadsaffär har vi växt till en av landets största mäklarföretag. Även om förutsättningarna ser betydligt mer annorlunda ut idag än jämfört med på 30-talet så är vår ambition densamma - att hjälpa kunderna till en riktigt bra fastighetsaffär.

 

Vår affärsidé
Svensk Fastighetsförmedling erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Vår kedja består av samverkande experter på det lokala boendet. Vi drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

 

Vår vision
Svensk Fastighetsförmedling ska vara det självklara valet i alla lägen för de som ska köpa eller sälja en bostad.

 

Vi ska bidra till en hållbar utveckling genom att:

 • Bedriva en verksamhet som kännetecknas av en hållbar resursoptimering.
   
 • Hushålla med såväl pengar som miljö och i möjligaste mån undvika ämnen och material som är skadliga för människor och vår omgivning.
   
 • Beakta kort- och långsiktiga hållbarhetskonsekvenser vid investeringsbeslut och leverantörsval.
   
 • Utveckla hållbara relationer med leverantörer och aktivt ställa krav gällande arbetsrätt, miljöfrågor och god affärssed.
   
 • Värna om mångfald, jämställdhet och kompetensutveckling för medarbetare samt säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö som präglas av respekt och förtroende.
   
 • Vara en engagerad samhällsaktör och aktiv kunskapsspridare i branschen.

Jobba hos oss

 

Vill du få en rivstart i karriären eller möjlighet att utvecklas vidare som mäklare, assistent eller franchisetagare? Då har du kommit rätt!

 

Svensk Fastighetsförmedling ska vara det självklara valet i alla lägen för de som ska köpa eller sälja en bostad. Vi ska också vara den mest attraktiva arbetsgivaren och arbetar målmedvetet med utveckling. Vår kultur bygger på nytänkande, entusiasm och omtänksamhet. Vi arbetar hårt och har kul på jobbet.

 

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!

2016 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i Employer Branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbets­givare.


2017 kom Svensk Fastighetsförmedling på andra plats när studenterna röstade fram sin drömarbetsgivare. 

 

Börja jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter talanger som vill utvecklas och vara våra mäklarstjärnor och ambassadörer. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda både den bästa mäklartjänsten och den bästa arbetsplatsen. Allt för att du ska få en så bra karriär som möjligt. Du ser våra lediga jobb nedan, eller om du klickar på fliken "Lediga jobb" i menyraden.


Om du inte hittar någon passande ledig tjänst just nu är du välkommen att kontakta oss på hr@svenskfast.se för en förutsättningslös diskussion!

Möt några av våra medarbetare

Hur är det att jobba på Svensk Fastighetsförmedling? Här berättar några medarbetare hur de tycker att det är!

Emelie Johansson, fastighetsmäklare

Varför blev det Svensk Fastighetsförmedling?
För mig i min roll som fastighetsmäklare är det självklart avgörande med ett starkt varumärke i ryggen. Varumärket ger kunder trygghet och igenkänning vilket underlättar enormt för mig. Dessutom skapar det trovärdighet vilket som kombination är otroligt viktigt när mina kunder ska göra sin livs affär.

Vad anser du är kedjans styrkor?
Svensk Fastighetsförmedling har en stor palett av produkter och tillvägagångssätt som gynnar våra kunder i deras köp och säljprocess som vi är ensamma om. Som kedja finns all kunskap och information samlad, och vi har kompetens från den lilla lokala marknaden till de stora nyproduktionsprojekten eller lantbruken.

Finns det verktyg som underlättar för den enskilde mäklaren?
Jag behöver struktur och snabbhet i mitt arbete då jag vill jobba på volym samtidigt som jag vill vara personlig och hålla hög kvalitet. Många delar i arbetsprocessen underlättas oerhört av snabba, tekniska lösningar såsom budgivningsmodulen eller vårt unika kundvårdssystem där vi är ensamma om landets största register av köpare. Detta i samspråk med att vi vill ha en framåtlutad hållning i branschen och ständigt utvecklas på en allt snabbare marknad med ökade krav och förväntningar från våra kunder, gör att Svensk Fastighetsförmedling är rätt för mig.

 

Björn Petrén, franchisetagare

Vad gör du idag?
Jag arbetar som fastighetsmäklare och har gjort sedan 2006. Sedan 2011 driver jag bobutiken i Botkyrka/Salem i södra Stockholm.

Hur är det att jobba som fastighetsmäklare?
Det är både utmanande och tillfredsställande. Jag trivs otroligt bra med yrket och älskar att träffa människor som är på väg att göra sin största affär i livet. Det blir ibland mycket att göra, men det tycker jag bara är kul samtidigt som det sporrar mig till att bli ännu bättre. 

Vad är nycklarna till en bra service?
I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att kunden ställer krav och är kräsna vid valet av mäklare, det är ett stort förtroende kunden lämnar till någon annan, förhoppningsvis till mig. Min ambition som just er mäklare inför uppdraget är att sälja er bostad, att skräddarsy den bästa lösningen för er just er situation.

Vilka målsättningar har du för framtiden?
Mitt mål med min butik har alltid varit att vi ska verka för den tryggaste bostadsaffären och samtidigt ge våra kunder bäst betalt. Svensk Fastighetsförmedling ska alltid vara det självklara valet. Det har gjort att vi 2012 och 2014 utnämndes till 20 i topp-butik utav våra 230 bobutiker och siktar nu på att bli butik nummer 1 i Sverige!

Vilken är din drivkraft?
Jag jobbar på det sätt som jag vet ger er bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i. Mitt mål när jag sålt er bostad är att ni skall vara så pass nöjda, att ni tveklöst rekommenderar mig och Svensk Fastighetsförmedling till vänner och bekanta.

Lediga jobb på Svensk Fastighetsförmedling

Lediga jobb på Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Svensk Fastighetsförmedling jobb - En inblick i hur det är att jobba på Svensk Fastighetsförmedling: 223 omdömen, 46 lediga jobb, 106 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Svensk Fastighetsförmedling som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se