Jobba på StudentConsulting

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 10837

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Tobias Lindfors

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Tobias Lindfors

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om StudentConsulting

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på StudentConsulting

Välkommen till StudentConsulting!

Välkommen till StudentConsulting!


Vi sitter på kontakterna med Sveriges största och mest spännande företag. Med vårt jobbnätverk i Sverige, Norge och Danmark i kombination med våra kunskaper inom bemannings- och rekryteringsbranschen har vi alla möjligheter att vara din språngbräda ut i arbetslivet.
 

För unga i karriären

Våra kunder efterfrågar drivna, nyfikna och engagerade personer. Det är egenskaper som vi vet att du som nyutexaminerad eller är i början av din karriär har. Ta dina första steg mot en fantastisk karriär med hjälp av oss på StudentConsulting!
 

Vi vet hur viktigt det är med nöjda medarbetare

StudentConsultings ambition är alltid att hitta engagerade och ambitiösa medarbetare och vi är väldigt måna om att stötta våra medarbetare så att de kan utvecklas och göra ett bra jobb. Vi är övertygade om att vår personal presterar bäst när de har en bra relation till sin arbetsgivare och därför är det också viktigt att de känner sig trygga och motiverade i sin anställning hos oss. Som konsult hos oss har du en ansvarig konsultchef som du kan vända dig till om du har frågor eller funderingar och vi har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen.

Registrera ditt CV hos oss och bli en del av vårt nätverk. Med ditt CV inlagt kan du söka bland alla våra lediga jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig en bra start på din karriär.

Jobba som konsult

Att jobba som konsult


Redan under studietiden har du möjlighet att starta karriären, knyta nya viktiga kontakter och börja bygga ditt CV med värdefulla erfarenheter. Att vara konsult hos oss innebär att du anställs av StudentConsulting men arbetar på uppdrag hos ett eller flera företag som vi har som kunder. Du har en ansvarig konsultchef hos oss som du kan vända dig till om du har frågor eller funderingar.

Uppdragets längd kan variera från kortare uppdrag på några veckor eller månader till löpande uppdrag. Som konsult kan du välja att arbeta extra på timme när du är student eller på heltid efter att studierna är klara. Vi samarbetar med både nationella och internationella företag och genom oss får du möjlighet att utvecklas och prova på olika spännande arbetsuppgifter.

Som konsult hos oss kan du känna dig trygg. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Almega Bemanningsföretagen, vilket innebär att vi följer deras kollektivavtal gällande branschen. Vi på StudentConsulting har även sett till att du som konsult alltid har rätt till tecknad försäkring och de försäkringar som tecknas är givetvis i enlighet med kollektivavtal.

Vi vill ge dig möjlighet att få värdefulla erfarenheter och kontakter med ett eller flera företag, kontakter som du efter avslutat uppdrag hos oss kan ha nytta av i din karriär. I många fall leder anställning hos oss till en fast tjänst hos ett företag.

Som konsult hos oss får du:

 • Fart på din karriär
 • Trygghet i din anställning
 • Kontakter med spännande arbetsgivare och kollegor
 • Utvecklingsmöjligheter
 • Enkla till mer kvalificerade jobb beroende på vad du själv vill
 • Utvecklingsmöjligheter


Registrera ditt CV hos oss och bli en del av vårt närverk. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig en bra start på din karriär!

Företagskultur och värderingar

Ingenting är omöjligt på StudentConsulting.

Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och där kreativiteten och nytänkandet flödar samtidigt som vi står på en stabil värdegrund som vägleder i alla lägen. Alla moment i vår vardag, oavsett vilken position vi har, kräver en säljande approach. Vi måste ha modet att i varje nytt möte öppna för möjligheten att skapa jobb åt unga. Vi är stolta över vår säljkultur eftersom vi ser att den skördar jobb varje dag.

På StudentConsulting har vi under många år arbetat med att identifiera, tydliggöra och implementera våra kärnvärden. Vi brinner för vår mission och jobbar enligt R.E.E.T som står för Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. För att lyckas med att nå framgång krävs ett genuint engagemang och teamwork, det är så vi skapar resultat. Vi tror att enkla handlingar föder enkla vanor och därför har vi alltid en öppen dialog i alla led för att lösa problem och utveckla varandra.
 

Vilka arbetsområden finns internt?

Vill du också skapa jobb för unga människor? Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbföränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. Varje action vi genomför bidrar till att en ung människa kommer närmare en anställning och vi har en viktig uppgift att med glädje, engagemang och mod skapa jobb åt unga. Vårt jobbnätverk växer så att det knakar och så planerar vi att fortsätta!

Det finns en mängd olika befattningar för oss kollegor att välja mellan i vår verksamhet. Det viktigaste för oss är att använda varje kollegas styrkor på rätt sätt och alla våra kollegor är del i att bygga vårt StudentConsulting nätverk på olika platser, positioner och med olika perspektiv. Om du vill du arbeta med försäljning i en organisation som erbjuder en utmanande, dynamisk och inspirerande miljö och säljkultur ska du söka bland våra interna tjänster. Kanske har vi en intressant tjänst just för dig och i slutändan är det kanske här hos oss du kommer göra karriär! 

Lediga jobb på StudentConsulting

Lediga jobb på StudentConsulting

StudentConsulting jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Bilder StudentConsulting

StudentConsulting jobb - En inblick i hur det är att jobba på StudentConsulting: 91 omdömen, 539 lediga jobb, 1 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i StudentConsulting som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se