Jobba på SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB)

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 240

Bransch: Fastighetsverksamhet

VD: Claes Magnusson

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Claes Magnusson

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB)

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Titel:{{review.JobTitle ? review.JobTitle : "–" }} Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB)

Om SISAB

 

SISAB har cirka 600 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar vi 1,8 miljoner kvadratmeter, där ungefär tvåhundratusen barn, unga och vuxna vistas dagligen. Ytan motsvarar hela fem Gamla stan - samlade i en och samma stad.


Förutom drift och underhåll av fastigheterna arbetar vi med omfattande om- och tillbyggnationer samt vissa nybyggnationer. Vi arbetar också aktivt med att skapa nya elevplatser.


Största delen av våra fastigheter hyrs av Stockholms stad. Cirka 16 % hyrs ut för andra ändamål, bl.a. till friskolor, bostäder, parkeringsgarage och kommersiella lokaler.


Vår vision:
Ledande inom utbildningsmiljöer


Vår affärsidé:
Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer formar vi framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start.


Våra värderingar:
Affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade

Möt några av oss

Möt några av oss som jobbar på SISAB!

Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag som bidrar till samhällsbyggnaden. Tillsammans skapar vi rum där kunskap växer.

Vi på SISAB sätter framtiden i fokus – både nya generationers, stadens och vår egen. Vårt uppdrag är komplext och medför en mångfald av yrkesroller inom ett och samma företag. Alla behövs och tillsammans kompletterar vi varandra. Det är vi som arbetar här, våra drivkrafter och vårt jobb varje dag som leder framåt. Därför arbetar vi på SISAB!


Här får du möta Niklas, Shirin och Anders som jobbar här hos oss på SISAB. Niklas är chef för Driftavdelningen (tidigare kallad 'Driftenheten'), Shirin är projektledare och Anders är fastighetsvärd:
 

Kom och utvecklas hos oss

Jobba hos oss, här finns rum för kunskap att växa

Våra smarta och hållbara lösningar för utbildningsmiljöer behövs mer än någonsin i en huvudstad i stark tillväxt. Det gör vårt uppdrag utmanande och varje medarbetare på SISAB viktig. I en öppen organisation som erbjuder stort eget ansvar finns det stora möjligheter att vara med och påverka, inom ramen för vår gemensamma färdväg. Tillsammans skapar vi rum där kunskap växer.


Utvecklas som medarbetare

Hos oss har du möjlighet att växa i din roll. Du kan göra karriär på ditt sätt; på tvären, på bredden och på höjden. Eller utvecklas där du är.

Nyckeln till att SISAB är ett väl fungerande företag är våra medarbetare. Förutsättningen är att vi har kompetens, förmåga och värderingar som stämmer överens med de mål vi arbetar mot. Vi tror att kontinuerlig utveckling är avgörande för att nå dit.


Karriär på ditt sätt
För att våra medarbetare ska fortsätta att växa tillsammans med oss erbjuder vi en strukturerad kompetensutveckling. Hos oss kan du göra karriär på ditt sätt; på tvären, på bredden och på höjden. Eller utvecklas där du är. Förutom ett stort kompetensutbyte med dina kollegor i det dagliga arbetet, har du en individuell plan för din utveckling med konkreta aktiviteter som ska genomföras under året.


Utbildningstid får ta tid
Under ett och samma tak har vi mycket stor kunskap samlad. Vi ger dig tid för kompetensutveckling och kunskapsutbyten. Vi har en uttalad målsättning om att tre procent av den totala arbetstiden ska ägnas åt utvecklingsinsatser på olika sätt som till exempel kurser, praktik och konferenser.


Ett arbetsliv i balans
En viktig förutsättning är ett nära ledarskap i en öppen organisation som satsar på din utveckling. Hos oss får du frihet under ansvar och kollegor som visar omtanke. Dessutom är det viktigt för oss att du som medarbetare känner att du har en balans mellan arbete och privatliv för en långsiktig hållbarhet.

Våra förmåner

 

Vi bryr oss om våra medarbetare!

Vi på SISAB vill att våra medarbetare ska ha det bra. Därför erbjuder vi många förmåner till våra anställda, bland annat:
 

 • Friskvårdsbidrag
   
 • Friskvårdsaktiviteter på jobbet
   
 • Massage/naprapati – varje anställd erbjuds fem tillfällen per år på arbetstid
   
 • Företagshälsovård – erbjuder hälsoundersökningar och vid behov stödsamtal
   
 • Lunchsubvention (Rikskort)
   
 • SL-subvention (kraftigt rabatterat årskort på SL)
   
 • Kaffe/te/choklad och smörgås erbjuds dagligen
   
 • Färsk frukt
   
 • Förmånligt årskort på Stockholms stads alla sim- och träningshallar
   
 • Pensionslösning som påminner om ITP1
   
 • Arbetstidsförkortning 27 timmar
   
 • 30 dagar semester
   
 • Vi sponsrar motionslopp

Lediga jobb på SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB)

Lediga jobb på SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB)

SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB) jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB) jobb - En inblick i hur det är att jobba på SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB): 81 omdömen, lediga jobb, 22 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB) som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se