Jobba på PwC     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 3600

Bransch: Juridik & ekonomi

VD: Peter Nyllinge

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Peter Nyllinge

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om PwC

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på PwC

Opportunity of a lifetime

Låt oss ge dig möjligheter

Vår ambition är att du ska uppleva din tid på PwC som den bästa i din karriär oavsett om du är hos oss en kort eller lång tid. Det är det vi menar med Opportunity of a lifetime.

 

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända. Men som landets ledande företag inom revision och rådgivning kan vi öppna dörrar och skapa möjligheter som ger dig kunskap, erfarenheter och nätverk du har nytta av hela livet.

 

Visste du att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare?

En av anledningarna är att det verkligen går att förverkliga professionella mål och visioner hos oss. Det beror – som alltid – framför allt på dig själv om du lyckas men vår företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen.

 

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

 

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

 

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna.

Jobba på PwC

Är du redo att ta nästa steg?

Här hittar du många utvecklingsmöjligheter!

Har du en bra utbildning i botten och höga ambitioner? Kan du skapa förtroende i samarbetet med både kunder och kollegor och få saker ur händerna? Vi är intresserade av dig som är ekonom, jurist eller civilingenjör och som börjat ditt yrkesliv inom bank, finans- eller försäkringsbolag, IT- eller telekombranschen, tillverknings- eller fordonsindustrin, läkemedelsbranschen eller den offentliga sektorn.

 

Att jobba på PwC

Visste du att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? En av anledningarna är att det verkligen går att förverkliga professionella mål och visioner hos oss. Det beror – som alltid – framför allt på dig själv om du lyckas men vår företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen. Är det så där du är idag?

 

Bra förmåner - Du ska trivas och må bra

Vi vet att våra medarbetares kompetens och ständiga utveckling är avgörande för våra framgångar. Därför satsar vi på att allas trivsel, välbefinnande och hälsotillstånd. Som exempel kan nämnas:
 

 • vår årsarbetstidsmodell som ger dig möjlighet till flexibel förläggning av både arbetad och ledig tid.
   

 • sjukvårdsförsäkring.

   
 • förstärkt föräldrapenning.

   
 • subvention av träningskort.

   
 • subventionerad lunch via rikslunchen

 

Den absolut största förmånen är kanske ändå den stora gemenskap och kultur du blir medlem i som anställd på PwC. Vi satsar stora resurser på gemensamma aktiviteter, där alla träningsmöjligheter, after works och vår årliga företagsgemensamma aktivitetshelg, TUR-spelen, är de starkaste inslagen.

 

Klicka här för att se alla lediga tjänster ›

Våra värderingar

På PwC har vi de här fem värderingarna som vi utgår ifrån i allt vårt arbete:

 

 

Vi agerar med integritet för det som är rätt och hållbart.

 

 

Vi gör skillnad genom att hjälpa våra kunder med perspektiv, beslutsfattande och genomförande i frågor som är viktiga.

 

 

Vi visar omsorg för våra kunder och kollegor, så att de får den trygghet och utveckling som de eftersträvar.

 

 

Vi samverkar över gränserna med en mångfald av talang som kombinerar kunskap, expertis och nyfikenhet.

 

 

Vi är nyskapande i vad och hur vi levererar, med kreativitet och teknologi som avgörande möjliggörare.

 

Personlig utveckling

Lär nytt hela livet

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. Därför gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos dig och dina kollegor. Men vi också angelägna om att stimulera mångfald och jämlikhet – för oss är det självklart att alla har lika värde!

 

Performance management

Här har varje medarbetare en individuell plan för sin utveckling och den följs upp av din närmaste chef. Målen sätter ni tillsammans och utvecklingen sker enligt principen 70-20-10.

 

Specialisera dig inom ett område

Med aktiva satsningar inom fler än 25 branscher och många olika kundsegment har du alla möjligheter att arbeta med det som ligger dig särskilt varmt om hjärtat. Eftersom vi har stort behov av specialister och spetskompetens inom olika affärsområden och IT får du också stöd och verktyg att ständigt vässa din kompetens.

 

Internationellt utbyte

Många av våra uppdrag, projekt och kunder är internationella – det innebär att du får kontakter över hela världen även om din arbetsplats är lokal. Det vidgar vyer, inspirerar till utveckling och ger möjlighet till resor. Och det är inte ovanligt att medarbetare arbetar några år i Shanghai, London eller New York – PwC finns i 157 länder.

 

Bli mentor och coach

Vi har flera olika ledarskapsprogram som ger dig möjlighet att utvecklas som coach och mentor för yngre eller mindre erfarna medarbetare. Dessutom tränas du i att guida kunder och klienter, leda interna och externa seminarier, utveckla nya metoder och i att dela med dig av din kunskap i vardagen.

 

Vertikal dialog stimulerar

Här utvärderas inte bara medarbetarna. Inom hela PwC har vi ett utvecklat system för feedback uppåt i organisationen – det stimulerar alla ledare att fortsätta utvecklas.

 

Friskvård och förmåner

Vi är inte bara aktiva genom sponsring (ex Lindingöloppet). Vi tror också på friskvård i vardagen. Därför har vi väl utbyggd företagshälsovård, många spontana gemensamma satsningar där medarbetare gemensamt ägnar sig åt segling, cykling, löpning etc, och förmånliga villkor för träningskort. Vi vill att du ska må bra länge!

Lediga jobb på PwC

Lediga jobb på PwC

PwC jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

PwC jobb - En inblick i hur det är att jobba på PwC: 50 omdömen, 16 lediga jobb, 18 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i PwC som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se