Jobba på Poolia     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 850

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Morten Werner

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Morten Werner

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Poolia

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Poolia

Din karriär hos Poolia

 

 

Din karriär hos Poolia

Vi på Poolia genomför varje år tusentals rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och till verksamheter inom den offentliga sektorn. Poolia är ett välkänt varumärke och bland våra kundföretag finns några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Det finns med andra ord stor chans för dig att göra karriär och hitta ditt drömjobb här hos oss.

 

Du finner två typer av jobb här på vår webbplats. Dels annonser om jobb hos våra kundföretag, där vi på Poolia sköter rekryteringsprocessen för kundens räkning, men där du blir anställd hos kundföretaget. Dels annonser om så kallade konsultuppdrag. Även här kommer du att arbeta hos något av våra kundföretag, men då som inhyrd för kortare eller längre tid. I det fallet är du anställd av Poolia, och det är alltså vi som blir din arbetsgivare. Du kan också söka konsultuppdragen som egen företagare. I så fall anlitar vi dig som underkonsult.
 

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med både Saco och Unionen. Våra anställda omfattas därmed av kollektivavtalens villkor för bemanningsbranschen, till exempel vad gäller försäkringar, pension och semester.

 

Vi är specialiserade på kvalificerade tjänstemän. Det betyder att du framför allt kommer att hitta tjänster inom  Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search bland våra jobbannonser. Vi lägger dagligen upp nya tjänster, så gå kontinuerligt in och kolla om vi fått in passande tjänster. Genom att registrera dig på vår hemsida har vi även möjlighet att ge dig personliga tips på olika jobb vi tror att du skulle kunna gilla.

 

För lediga tjänster, karriärtips eller bra saker att tänka på när du söker jobb, följ oss via LinkedIn och Facebook - eller läs mer under jobbsökarstips

 

Lycka till med din karriär!

Rekryteras via Poolia

Jobb genom rekrytering

Hos oss på Poolia är det specialister som rekryterar specialister. Det betyder att våra rekryterare själva har erfarenhet inom ditt yrkesområde och de vet vad som är viktigt både för dig och för din blivande arbetsgivare vid en rekrytering.

 

Vid en rekrytering är vår uppdragsgivare din framtida arbetsgivare. Att förstå uppdragsgivarens verksamhet och mål är såklart grundläggande, men det är minst lika viktigt att vi lär känna dig. För en lyckad rekrytering behöver vi även förstå vad som är rätt jobb för dig och din karriär. Därför vill vi inte bara veta dina kvalifikationer, kompetenser och erfarenheter. Vi är också intresserade av din personlighet, dina ambitioner och dina drömmar.

 

Vi håller löpande kontakt med dig under hela rekryteringsprocessen, så att du hela tiden vet hur långt vi har kommit och om du fortfarande är aktuell för tjänsten. Blir det du som får jobbet så kontaktar vi dig när du har jobbat några månader på det nya stället, för att höra hur det går och om du blivit varm i kläderna.

 

För lediga tjänster, karriärtips eller bra saker att tänka på när du söker jobb, följ oss via LinkedIn och Facebook - eller läs mer under jobbsökarstips

 

Lycka till med din rekrytering!

Jobbsökartips

Jobbsökartips

Att söka jobb tar tid. När du vet vad du vill göra, gäller det att hitta de jobb som motsvarar dina önskemål. Ett bra jobbsökartips är att tänka utanför boxen. Men hur då? Vi har listan och mixen av kanaler som ger ett bra resultat.

Ta vara på din tid. Fördela din tid på det sätt du tror ger bäst resultat för just dig. Utmana invanda mönster och dig själv - det ger oväntad effekt. Här listar vi några användbara jobbsökartips:

 

Platsannonser - print och digitalt
Fortfarande en viktig kanal för att fånga upp lediga jobb. Men även här kan du tänka utanför boxen. Platsannonser finns numera i en mängd olika kanaler, i både tryckt press och digitalt, från rikstäckande tidningar, lokalpress och facktidningar till platsannonser på nätet.

 

Cv-databaser - ger försprång
Internets betydelse ökar och är en viktig del i arbetssökandet. Det finns många olika Internetsajter som förmedlar arbeten. Innan du registrerar dig bör du emellertid tänka efter vilka sajter som är bäst för dig och matchar dina önskemål.

 

Rekryteringsföretag - experterna
Allt fler jobb förmedlas genom bemannings- och rekryteringsföretag. De flesta större aktörer har egna cv-databaser. Även här är det bra att ta reda på vilka aktörer som har den typ av tjänster som du är intresserad av att söka. Fördelen med rekryterings- och bemanningsföretag är att du kan bli aktuell för liknande tjänster även om du inte får det jobb du sökte.

 

Personliga nätverk - ett måste
En stor del av alla jobb som förmedlas idag går genom personliga kontakter. Se över dina personliga kontakter och nätverk! Berätta att du söker nya utmaningar. Om ingen vet att du söker jobb, kommer du inte heller att kontaktas när något "dyker upp".

Ett bra sätt att hålla kontakten och bygga upp sitt nätverk är att skapa en profil på LinkedIn.

 

Sociala medier - digitala dörröppnare
Underskatta inte de sociala medierna - använd dem för att nätverka, hitta jobb och promota dig själv. Läs mer om att söka jobb via sociala medier här.

 

Direktkontakt - snabbt resultat
Ta kontakt med de företag som du har identifierat som intressanta arbetsgivare. Kontakta gärna rekryteringsansvarig på företaget och berätta att du är intresserad av att arbeta hos just dem och att du vill skicka in ditt cv. En del företag har en egen cv-databas där du kan registrera dig som sökande.

 

Tidigare jobb - för goda vitsord
Många tänker inte på tidigare arbetsgivare som en väg vidare i yrkeslivet. Kanske har den erfarenhet du skaffat dig sedan du var anställd öppnat upp för nya möjligheter på företaget? I egenskap av att du känner till bolaget och arbetsrutinerna kan det vara ett tilltalande alternativ att anställa dig, eftersom det skulle vara lättare än att utbilda en helt ny person. Troligtvis finns det fortfarande personal på företaget som kommer ihåg dig och dina arbetsprestationer.

 

Skaffa dig rekommendationer på LinkedIn. Rekommendationer är korta referenser skrivna av kollegor, kunder eller andra som arbetat nära dig. De fungerar som en garanti för din trovärdighet. Ett stort antal rekommendationer, helst från vitt skilda personer och verksamheter, ger ett mervärde till din yrkesperson och visar att du är pålitlig. Självklart ska du även själv ge rekommendationer. Det visar att du är generös men är också bra för din LinkedIn-profil eftersom den exponeras hos den som fått rekommendationen.

 

Mässor - möjligheternas marknad
Det finns olika typer av mässor som kan vara intressanta för dig som vill vidare i yrkeslivet. På branschmässor har du möjlighet att träffa fler företag som jobbar inom den bransch du är intresserad av. Och på Söka-jobb-mässor har du möjlighet att träffa företag som söker ny personal. Här gäller samma råd som vid registrering av cv-databaser. Lägg krutet på de mässor som förmedlar den typ av jobb du är intresserad av.

 

För lediga tjänster, karriärtips eller bra saker att tänka på när du söker jobb, följ oss via LinkedIn och Facebook - eller läs mer under jobbsökarstips

 

Lycka till i ditt arbete med att hitta din nästa utmaning!

Byta jobb

Byta jobb - när är det dags att gå vidare?

Det är viktigt att känna att man växer och utvecklas, både i sin yrkesroll och som person.Vi människor mår bra av att utvecklas, men det är upp till var och en att ansvara för att de sker när man känner sig mogen för det. För att se till att du är på en bra plats, med både utmaningar och rimliga mål kan det vara bra att utvärdera din situation.

Läs frågorna nedanför och fundera över hur du skulle besvara dem.

 

Vad är det som gör att du är bra eller dålig på det du gör idag?
När du börjar fundera på vad som gör dig bra eller dålig på ett visst arbete, börjar du även inse vilka jobb du är lämpad för. Om du till exempel inte gillar tidiga morgnar, kanske du inte ska ta ett jobb som brevbärare och om du har svårt att kommunicera med människor, kanske du inte gör dig bäst inom vården.

 

Det är inte lönt att söka jobb du redan vet att du nog inte är lämpad för. Vad är det som gör dig framgångsrik i ditt jobb då? Om du t.ex. är väldigt välorganiserad har du troligtvis goda förutsättningar till att bli en utmärkt projektledare.

 

Vad vill du göra härnäst?
Om du har ett drömjobb, är det viktigt att se till att varje gång du byter jobb, så byter du till något som är ett steg närmare just ditt drömjobb. Om du söker jobb som inte tar dig ett steg närmare, så kommer du bara ett eller flera steg längre ifrån din egen dröm. Och vi presterar som allra bäst, när vi får arbeta med något vi brinner för.

 

Vad vore ett logiskt nästa steg för dig i din karriär?
Om nästa jobb finns inom samma företag och kanske inom samma avdelning, är det bra att ställa in siktet tidigt. Fila på din jobbansökan lite extra inför dessa jobb. Det finns förmodligen fler kollegor som är sugna på att efterträda chefen. Därför gäller det att ligga i framkant tills du blir det självklara valet för alla på avdelningen.

 

Om du trivs med en speciell typ av arbetsuppgifter eller har en naturlig fallenhet för något kan det vara en god idé att söka sig till en tjänst som låter dig fortsätta med detta eller vidareutveckla det du helst vill arbeta med.

 

Trivs du bra med din nuvarande tjänst eller vill du kanske byta område helt och hållet?
Vi människor förändras med tiden. Därför kan det arbete som kändes så bra och stimulerande för bara något år sedan, plötsligt kännas tomt och utan syfte. Det har sällan att göra med arbetet i sig, utan med personen som utför det. Vi förändras och vill prova på nya saker helt enkelt. Att söka jobb i en annan bransch eller i en annan stad kan vara precis vad du behöver.

 

Försök identifiera vad som krävs för att du ska nå dit du vill i livet. Kanske krävs det en utbildning eller ett intyg på att du har de kompetenser och kunskaper som kan behövas för ditt nästa jobb? Man kan lära sig mycket på plats, men vissa yrken behöver vi verkligen utbildning för. Ingen vill ju låta sig opereras av en kirurg som lärde sig på jobbet, eller flyga med en pilot som “jobbat sig upp” från bagagehanteringen. Kolla så att alla dina utbildningar framgår på din jobbansökan.

 

Finns det kanske en referens som kan intyga att du har de kunskaper du faktiskt har? Referenser är jätteviktiga och därför är det bra om du redan innan du slutar, kollar av med chefer och kollegor om vem som kan tänka sig ställa upp som referens.

 

Vad har du för ambitioner?
Vad vill du uppnå i ditt arbete? Gäller det att hålla en bra kvalitet i ditt yrkesutförande eller vill du vara en drivande kraft i utvecklingen hos din nästa arbetsgivare? Den som överväger att anställa dig kommer att ta din potential i beaktning, så fundera över vad du kan tillföra både med de kunskaper du redan har och känner dig trygg i, men också vad du vill uppnå och hur du vill utvecklas som person.

 

Slutligen vill vi på Poolia tipsa er alla om att alltid vara den där drömkollegan som du hoppas finna på din drömarbetsplats. Du vet, en sådan kollega som gör att till och med de sämsta jobben blir en fröjd att komma till!

Lediga jobb på Poolia

Lediga jobb på Poolia

Poolia jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Poolia jobb - En inblick i hur det är att jobba på Poolia: 41 omdömen, 322 lediga jobb, 8 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Poolia som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se