Jobba på Nacka kommun

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Antal anställda:

Bransch: Offentlig sektor

VD: Stadsdirektör Lena Dahlstedt

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Stadsdirektör Lena Dahlstedt

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Nacka kommun

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Nacka kommun

Vilka är vi?

Nacka kommun

I Nacka ska vi vara bäst på att vara kommun. Här händer det oerhört spännande saker. De närmaste 15 åren fördubblar vi tillväxttakten. Vi har medborgarens fokus och är en smart, enkel och öppen kommun. Vi tror på våra medarbetares förmåga att utvecklas och på balans mellan arbete och fritid. Vi hoppas att du vill vara med i vårt arbete för öppenhet och mångfald. Vill du göra skillnad är det här du ska vara.

Välkommen hit!
 

Nacka snackar

Medarbetare berättar

Visste du att du kan lyssna på våra medarbetare? Nacka snackar är en serie korta filmer från Nacka kommun som på olika sätt beskriver vad som händer i kommunen eller vad kommunen arbetar med.

Varför jobba hos oss?

Det här är Nacka

Nacka är en spännande kommun att arbeta i. Befolkningen ökar, liksom antalet företag. I dag är vi cirka 4 200 anställda som arbetar för att ge ca 100 000 invånare god service, stor valfrihet och starkt inflytande.

Öppenhet och mångfald
Öppenhet och mångfald ska genomsyra alla verksamheter. Vi vill att Nacka ska präglas av Öppenhet och Mångfald där människor med olika bakgrund, förutsättningar, förmågor och mål samverkar. Visionen ska genomsyra allt som görs i kommunen, varje beslut som fattas, vare sig det handlar om övergripande frågor som samhällsplaneringen eller mötet mellan personalen i hemtjänsten och den enskilde medborgaren. Till den hör också vår grundläggande värdering - Förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga, samt deras vilja att ta ansvar. Vill du bli en del av detta?

Attraktivt läge
Läget där storstad och skärgård möts erbjuder en mångfald av möjligheter som uppskattas av många. Här finns närheten till Stockholms innerstad med hela dess utbud av kultur och nöjesliv. Samtidigt finns naturen runt knuten med stora friluftsområden, insjöar, kust och skärgård.

En kommun i frontlinjen
Vi är en kommun i frontlinjen som gärna prövar nya idéer och angreppssätt. Exempelvis var vi en av de första kommunerna i landet som införde kundvalssystem. Det ger invånarna rätt att själva välja vem som ska utföra de tjänster som erbjuds i form av utbildning, vård eller omsorg.


Reportage och nyheter om Nacka kommun som arbetsplats
Det finns ett flertal andra reportage skrivna om hur det är att jobba i kommunen, både av oss och från andra medier. Nedan ser du ett axplock av det senaste.

 


 

Nacka kommun blir utsedd till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser inom offentlig sektor 2015!
Av från början drygt 200 kommuner, kvalificerade sig Nacka som en av 20 till Jobtip Services utmärkelse "Karriär i offentlig sektor".
Läs mer här

Condorens Förskolor - En intervju med Tuula Aula och Mimmi Adolfsson
Condorens förskolor, som vunnit utmärkelse efter utmärkelse och där mer än 95 procent av alla medarbetare är nöjda. Möt Tuula och hennes medarbetare Mimmi Adolfsson och ta del av ett engagemang utöver det vanliga.
Läs mer här

Karriärresa från sommarjobb till produktionsdirektör
Intervju med Anette Böe, produktionsdirektör på Nacka kommun.
Läs mer här

Mot ett mer hållbart samhälle
Att jobba inom en kommun är varken byråkratiskt eller tråkigt. Det är tvärtom många som vill arbeta för Nacka kommun. Här finns en stor framåtanda, goda utvecklingsmöjligheter och ett bra samarbetsklimat. Visste du förresten att Nacka utseddes till Årets återvinningskommun 2013?
Läs mer här

DN skriver om hur det är att jobba i flexibla kontor på Nacka kommun
Anställda i Nacka kommun väljer själva när och var de ska arbeta för att uppnå sin maximala kapacitet. I grunden handlar det om synen på människan och på demokrati, menar kommunchefen Dag Björklund som tycker att fler myndigheter borde följa efter.
Läs mer här

Lediga jobb på Nacka kommun

Lediga jobb på Nacka kommun

Nacka kommun jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Nacka kommun jobb - En inblick i hur det är att jobba på Nacka kommun: 9 omdömen, lediga jobb, 5 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Nacka kommun som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se