Jobba på mySafety Försäkringar AB

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 250

Bransch: Övriga företagstjänster

VD: Daniel Elfvendahl

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Daniel Elfvendahl

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om mySafety Försäkringar AB

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på mySafety Försäkringar AB

Vår arbetsplats

 

 

mySafety Försäkringar genomsyras av en social företagskultur och det är arbetsplatsen för dig som vill må bra när du går till jobbet.

Du är genuint intresserad av människor, att lösa problem och personlig utveckling. Oavsett om du siktar på en säljkarriär eller vill jobba med IT, ekonomi eller ledarskap så har du alla möjligheter att växa, vidareutbildas och skapa en karriär hos mySafety Försäkringar.

Arbetsklimatet präglas av energi, engagemang och effektivitet, mångfald, glädje, respekt och frihet under ansvar. Den svenska verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Stockholm och Uppsala.

Vardagen på mySafety

Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och måndagsångest är inget som existerar hos oss. Förutom att vi har en bra sammanhållning på arbetsplatsen  gillar vi att göra roliga saker ihop. Vi joggar på Djurgården ihop, har after works på kontoret och andra roliga events så som julfest och sommaraktiviteter.

”Tack vare en energirik och positiv kultur är det alltid roligt att gå till jobbet. Vi tror på konstant utveckling och att alltid våga sätta fötterna på ny mark vilket gör att man växer oerhört mycket som individ. Vårat fina kontor på Gärdet är ett litet plus i kanten :- )”
Emil, Teamchef

”Vill man jobba på en riktigt rolig arbetsplats med härliga kollegor, stor gemenskap och där det finns stora möjligheter att växa och utvecklas i företaget är mySafety det rätta stället. I min värld ska det inte finnas något som heter måndagsångest för att man ska jobba och det har jag som tur är aldrig haft under min tid på mySafety. Det är en skön känsla!”
Eva, Utbildningsansvarig

Lediga jobb på mySafety Försäkringar AB

Lediga jobb på mySafety Försäkringar AB

mySafety Försäkringar AB jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Bilder mySafety Försäkringar AB

mySafety Försäkringar AB jobb - En inblick i hur det är att jobba på mySafety Försäkringar AB: 46 omdömen, 42 lediga jobb, 6 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i mySafety Försäkringar AB som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se