Jobba på KIMM     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.     Open Company En arbetsgivare som har uppmanat sina medarbetare att lämna omdöme om företaget, genom att skicka ut Careereyes mejlmall.     Top Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i genomsnittsbetyg på Careereye.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 200

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Ingrid Höög

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Ingrid Höög

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om KIMM

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på KIMM

Vi är KIMM

 

Roligt att du har hittat hit! Söker du nytt jobb? Då kanske du vill jobba hos oss på KIMM.


KIMM startades 2013 eftersom vi såg ett stort behov på marknaden av en aktör som arbetade specialiserat och passionerat med rekrytering och konsultuthyrning inom kommunikation, information, marknad & media.

 

Vi som jobbar här har själva bakgrunder inom just K-I-M-M och har därför både den kunskap och det nätverk som krävs för att lyckas med rekryteringar inom dessa områden. Vi är idag 15 drivna affärskvinnor och män som trivs med högt tempo, som älskar matchningen av kandidat och kund, och som har väldigt roligt ihop. Vi har även 35 antal talangfulla konsulter ute på fältet. Tillsammans med oss får du vara med och väcka rekryteringsbranschen. Vi är nyfikna på framtidens rekrytering – Hur ser den ut och hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater nu och i framtiden?

 

KIMM är ett affärsområde inom Wise Professionals som idag finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals i sin tur är ett bolag inom Wise Group, en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom Human Resources. Wise Group grundades 1991 och finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors. Wise Group AB är noterade på Nasdaq Stockholm Small Cap och sysselsätter cirka 650 personer.

 

Vi hoppas att du blir intresserad och kontaktar oss om du söker jobb eller är intresserad av hjälp med skräddarsydda rekryteringslösningar inom våra områden.

Våra lediga tjänster hittar du nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vill du bli konsult hos oss?

Vill du bli KIMMs nästa stjärnkonsult?

Vi söker ständigt efter engagerade och proffsiga konsulter till vår konsultverksamhet. Våra uppdrag brukar vara mellan 2-18 månader och i flera fall börjar man som uthyrd konsult via oss för att sedan bli anställd hos våra kunder.

 

Som konsult på KIMM får du jobba med starka varumärken och vara bäst på just det som du är bäst på. Samtidigt får du möjlighet att ingå i KIMMs community som bl.a. innebär möjlighet till kompetensutveckling och möjlighet att träffa och bygga ditt nätverk tillsammans med andra KIMM konsulter.

 

Kika gärna på vår film nedan där vi berättar mer om konsultrollen!

 

 

Advisory Board

KIMMs Advisory board

 

När vi startade KIMM bestämde vi oss för att knyta några drivna och duktiga personer från branschen till oss.
 

Vi är stolta över att Ewa Lagerqvist som har en lång karriär inom marknad & kommunikation, Johan Eidmann, CEO för Havas World Wide och Emma Stjernlöf, Nordisk Brand Director för Adidas Group sitter i vårt Advisory board.

 

Tack vare dem kan vi ha extra bra koll på vad som händer inom kommunikation information, marknad & media och dessutom har de örat mot marken och kan ge oss de råd vi behöver för att kunna vara de allra bästa och grymmaste rekryteringskonsulterna & konsultcheferna.

Lediga jobb på KIMM

Lediga jobb på KIMM

KIMM jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

KIMM jobb - En inblick i hur det är att jobba på KIMM: 7 omdömen, 15 lediga jobb, 2 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i KIMM som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se