Jobba på Jobzone

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 200

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Anton Bo Lind

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Anton Bo Lind

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Jobzone

ALLA
KÖN
ÅLDER

Karriär på Jobzone

Om Jobzone


 

Om Jobzone

Jobzone är det personliga, engagerade och lokala bemannings- och rekryteringsföretaget. Vårt koncept innebär att vi jobbar nära våra kunder och medarbetare, samtidigt som vi idag är ett av nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med ett 50-tal kontor i Sverige och Norge.

Vår vision är att skapa framgång för ­individer och organisationer, och vi ska vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Vårt framgångsrecept är enkelt – den som trivs på jobbet presterar bättre. Se vår film här.

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobzone har en unik laganda. Hos oss är du aldrig ensam, du känner hela tiden att du ingår i en stor gemenskap och att företaget ställer upp för dig när det behövs. Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs på jobbet så presterar de också på topp. Med nöjda medarbetare får våra kunder personal som ligger i framkant avseende inställning och service.

Genom att vi attraherar, och behåller, engagerade medarbetare kan vi erbjuda bemannings- och rekryteringslösningar i absolut toppklass åt våra kunder. Grundarna av företaget var själva en del av leveransen i början, det vill säga; de var själva uthyrda till olika kunder samtidigt som företaget expanderade. På så sätt finns en stor förståelse och insikt i våra kunders olika verksamheter och i våra medarbetares vardag. En annan viktig del som skapades förståelse för är hur det känns att vara ny på jobbet och det är man ju varje gång man kommer ut till en ny kund.

Det ledde till att det skapades nya rutiner för introduktion och för att säkerställa att våra medarbetare får rätt förutsättningar att lyckas utföra sina uppgifter på ett bra sätt. Ett exempel är att Ingen medarbetare åker ut till en ny kund ensam. Man har med sig någon från oss på Jobzone som har till uppgift att introducera och kontrollera att alla de nödvändiga rutinerna är på plats.

Vi ser också till att alltid vara tillgängliga för våra medarbetare – såväl före som under och efter uppdraget. Dessutom erbjuder vi stimulerande personalaktiviteter och utbildningar som möjliggör utveckling och en intressant karriär inom företaget. I ett snabbväxande företag som Jobzone, finns det stora möjligheter att utvecklas och att röra sig uppåt.

RSS Lediga jobb hos Jobzone

Möt våra medarbetare

Möt våra medarbetare

Det roligaste med att jobba på Jobzone!

Vår medarbetare Ronnie Lidberg ger sin syn på saken:

Jobzone skapar framgång för individer och organisationer

Vår medarbetare Alexander Weman berättar:

Lediga jobb på Jobzone

En inblick i hur det är att jobba på Jobzone. Omdömen, betyg, löner, kontorsbilder och lediga jobb på Jobzone. Publicerat av anställda och tidigare anställda på Careereye.se