Jobba på IT-Total Sweden

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 100

Bransch: Data & IT

VD: Christer Alm

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Jobbar du eller har du jobbat på IT-Total Sweden?

Bli först att ge betyg genom att klicka på stjärnorna nedan!

IT-Total Sweden
  Klicka för att sätta betyg {{rating.description}}
Du är naturligtvis helt anonym!

Omdömen om IT-Total Sweden

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på IT-Total Sweden

Om IT-Total


IT-Total är en av Sveriges ledande specialister på säker och tillgänglig IT-infrastruktur

 

Din IT-infrastruktur, vår prioritet.
Vår affärsidé är att leverera säker, hållbar, skalbar och fungerande IT-infrastruktur med högsta värde för våra kunder. Med stort engagemang och högsta kvalité levererar vi säker och kundanpassad IT-infrastruktur oavsett om det är en lokal lösning, en hybridlösning, en molntjänst eller komplett IT-drift och outsourcingtjänster. Det finns en gedigen driftkultur, med många års erfarenhet av att leverera IT som tjänst.


Hos IT-Total möter ni de vassaste konsulterna i branschen inom IT-infrastruktur. Ni kan nyttja vår unika specialistkompetens som kompetensförstärkning, vid akuta problem, som samarbetspartner i förändringsprojekt eller som helhetsleverantör av hela eller delar av er IT-miljö.

Sveriges säkraste och modernaste datacenter
IT-Total har två av Sveriges säkraste, modernaste och miljövänligaste datacenter med geografiskt olika placering för maximal säkerhet och tillgänglighet. Från dessa datacenter på marknadens modernaste plattform för molntjänster levererar vi säkra och hållbara IT-tjänster med högsta tillgänglighet. 

Kunder utgör kärnan i allt vi gör
Våra kunder är allt från mindre till större företag och organisationer som ställer höga krav på kompetens, säkerhet, tillgänglighet och IT som fungerar dygnet runt årets alla dagar. IT-Total skall vara det bästa företaget för såväl kunder som medarbetare. I det ligger att vi ska ha den bästa kundnöjdheten, vara den bästa arbetsplatsen och ha roligt ihop med våra kunder, medarbetare och leverantörer. Vi ska vara ledande i att leverera hållbar IT och vara en innovativ partner.

 

Historia
IT-Total grundades 2011 i Stockholm av Christer Alm, Peter Wallin, Stefan Borg, Fredrik Franzen och Lennart Pedersen som alla fortfarande är aktiva i bolaget. Vi är idag mer än 100 anställda varav de flesta är konsulter med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi har hela Sverige som arbetsfält med huvudkontor i Solna. Under 2017 beräknas bolaget omsätta ca 200 MSEK med fortsatt god lönsamhet.

 

Skapar kundvärde och nöjdhet
IT-Total rankas som en av de högsta av alla IT-leverantörer när det gäller att skapa kundvärde och kundnöjdhet av Sveriges företag och organisationer.  Vi har även fått en rad fina utmärkelser som The Customers’ Choice av Veeam, Networking Partner Of The Year av HP, Partner of the year av HP Enterprise, Norra Europas bästa Aruba Networks partner av HP Enterprise, DI-Gasell, Veckans Affärer superföretag.

IT-Total representerar något nytt, nytänkande, kundfokuserat och framtidsinriktat inom IT-branschen. Vi har gjort en anmärkningsvärd resa där många i laget har bidragit med viktiga insatser. Vi fortsätter resan och vi fortsätter att forma framtiden och världen runt om oss och vi fortsätter att engagera oss i våra kunder och nya utmaningar.

Att jobba på IT-Total


Hos oss jobbar personer som är nytänkande, positiva, engagerade och kompetenta. Vi ställer höga krav på varandra och det arbete vi utför men har en kultur där det är självklart att hjälpas åt.

 

Stolt att vara bäst

IT-Total är den stigande stjärnan i vår bransch, och viktigast våra medarbetare är i centrum för denna framgång. Det är enkelt, vi tror att vår personal är bäst och vet att de är den största skiljelinjen för IT-Total. De har kompetens, energi och entusiasm för att lyckas. Vi är oerhört stolta över det starka lag vi samlat.  

 

Växa och utvecklas

Vi ser långsiktigt på våra anställningar och vill att alla som jobbar hos oss ska stanna länge. Därför erbjuder vi olika typer av vägar oavsett åt vilket håll man vill utvecklas. Den främsta källan till utveckling på IT-Total är kompetensöverföring mellan alla oss som jobbar här. Hos oss jobbar några av de allra vassaste personerna inom våra specialistområden och vi har skapat en kultur där det är självklart att dela med sig av vad man kan till andra.

De som jobbar på IT-Total brinner för sitt jobb och att hjälpa våra kunder med att leverera IT som gör skillnad för dem. Självklart kompetensutvecklar vi oss även med hjälp av externa resurser och via våra leverantörer, men när vi gör det är det alltid för att lära mer om något spetsområde som vi inte redan kan. Här är vi proaktiva och har god framförhållning för att vi ska kunna möta marknadens krav på ny typ av kompetens.


Inte bara jobb

Utvecklingsmöjligheterna är många på IT-Total, men ibland behöver man ta en paus från det dagliga jobbet och göra något annat tillsammans. Därför ordnar vi regelbundet både formella och informella gemensamma aktiviteter både under och efter arbetstid. Att åka på en gemensam resa varje år är målet och förra året var vi i Kroatien. Vi är även rätt bra på att ordna olika typer av evenemang och bjuder mer än gärna in kunder och samarbetspartners till oss i olika sammanhang. 

Möt några medarbetare


Marco Beutelrock, Servicedesk Manager:

Vad är roligast med ditt jobb?
Ingen dag är den andre lik och känslan av ständig personlig utveckling.


Hur trivs du på IT-Total?
Att längta till jobbet på måndag morgon är en härlig känsla.


Vad gör du på fritiden när du inte arbetar?
Umgås med med mina barn och sambo, bygga och snickra samt försöka hinna med en och annan downhill-tur på cykeln.


Favoritlag?
Det lag jag själv är med i.


Favoritmusik?
Allt bara det låter bra. Gärna på hög volym.


Kort fakta om dig:
Född på Gotland och uppväxt i Täby. Nu bor jag i Svinninge med närheten till havet och skogen. Där njuter jag en stor del av min tid med familjen och vänner. Svarar jag inte i telefon på sommaren beror det troligen på att jag är i Åre, med ett stort leende och ett och annat skrubbsår. Och ska du fånga mitt intresse så pratar jag gärna om teknik, cyklar, musik, whiskey och allt där emellan. 

 


Annie Welander, Affärsprojektledare:

Vad är roligast med ditt jobb?
Att tillsammans med mina goa kollegor finna lösningar som kunden blir nöjd med så man därefter kan ha en löpande god kontakt med sina kunder.


Hur trivs du på IT-Total?
Jag trivs väldigt bra. Det är en arbetsplats där vi bryr oss om varann och vi har högt i tak. Det är helt enkelt kul att gå till jobbet.


Vad gör du på fritiden när du inte arbetar?
Jag ser till att ha det bra tillsammans med nära och kära, tränar en hel del och gillar att gå långa promenader.


Favoritlag?
Hammarby


Favoritmusik?
Allätare


Kort fakta om dig:
Uppvuxen i söderort bor numera i Finnboda hamn. Har underbar familj och vänner som jag gärna umgås med i form av olika aktiviteteter och goda middagar. På sommaren är jag gärna i närheten av vatten det kan vara skärgården eller en tur ned i Europa, på vintern åker jag gärna skidor. Gillar högt tempo på jobbet och jag har gärna långsiktiga relationer med kunderna.

Lediga jobb på IT-Total Sweden

Lediga jobb på IT-Total Sweden

IT-Total Sweden jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

IT-Total Sweden jobb - En inblick i hur det är att jobba på IT-Total Sweden: omdömen, lediga jobb, löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i IT-Total Sweden som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se