Jobba på Forsen

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Antal anställda:

Bransch: Bygg & anläggning

VD: Bengt Johansson

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Bengt Johansson

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Forsen

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Forsen

Great Place to Work

Sveriges 11:e bästa arbetsplats 2017!

Hos oss blir det annorlunda!

Ett jobb hos oss liknar inte något annat jobb du haft. Det är utmanande. Det är inspirerande. Och du kommer att bli stolt. För oavsett vad du jobbar med hos oss blir du en del i någonting viktigt. På Forsen hyllar vi olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Det har bidragit till att vi för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2017, enligt Great Place to Work.

Våra medarbetare

Arber Dervishi  Projektledare – Hus

Arber, varför gillar du ditt jobb?

Det är väldigt roligt, spännande och utvecklande! Jag lär mig något nytt varje dag tack vare de varierande projekt jag har och inte minst från mina fantastiska arbetskollegor som har en sån bred kompetens. Mitt arbete är omväxlande, ena stunden är jag ute på fältet i ”verkligheten” och får handskas med kluriga och intressanta frågor, andra stunden på kontoret där jag kan bearbeta dessa i ett lugnare tempo. Att få vara med och påverka olika beslut i projekten samt bidra till förbättringar i samhället känns väldigt bra.

Vad får dig att trivas på Forsen?

På Forsen är man mån om sina medarbetare och det syns tydligt, inte minst på de förmåner som finns tillgängliga. Det är jätteviktigt att man har en bra relation till sina kollegor och chefer, vilket jag absolut känner att jag har på Forsen. Jag har väldigt bra kollegor och vi har en härlig sammanhållning på kontoret. Vi stöttar varandra och detta kombineras gärna med ett avslappnat klimat där även andra diskussioner utanför jobb är välkomna. Förutom på det enskilda kontoret, är gemenskapen bra även de olika kontoren emellan. Det som bidrar är bl.a. konferenserna och vårt intranät, vilket uppskattas och stärker banden. Och självklart trivs jag med mitt yrke som är så varierande och spännande! 

Lina Ahlgren – Projektledare – Hus

Lina, varför gillar du ditt jobb?

Att få följa ett ”bygge” från idé till fullt färdig byggnad gör att arbetsuppgifterna är omväxlande och utmanande hela tiden. Jag gillar att vara spindeln i nätet och tycker om att planera, styra/leda gruppen mot ett gemensamt mål. Ibland är det inte alltid lätt att leda alla. Då krävs det lyhördhet, lite finurlighet och en gnutta envishet.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Tidig morgon på kontoret med bara kaffet som sällskap, förbereder inför möte (bygg-, projekterings-, hyresgästmöte), frukost vid 9 med kollegorna.

Möte mellan 10-12, protokollskrivning, svara på mail, utreda punkter från mötet. Eventuellt ett besök på ett bygge på eftermiddagen för att gå igenom ett problem eller frågeställning.

Vissa dagar innebär fler möten och besök på arbetsplatser och vissa dagar innebär mer kontorsarbete med granskning av ritningar, ekonomiuppföljning eller dyl. Det är omväxlande och sällan långtråkigt.

Peder Stenström – Upphandlare – Hus

Peter, vad är det bästa med att jobba på Forsen?

Det som jag verkligen uppskattar med att arbeta på Forsen är möjligheten till ett fritt arbete. Jag får arbeta enskilt direkt mot kund och har ett stort förtroende av Forsen för att agera varumärkesbildande och bidra med mertjänster för kundens bästa.

Detta leder till att även om det kan bli långa projekt så blir aldrig en dag lik den andra, möjligheterna till nya uppdrag inom uppdraget är oändliga och stoppas bara av din egen möjlighet och erfarenhet att erbjuda förbättringsåtgärder till kunden.

Vi lever verkligen i en värld där kundens bästa blir vår fokus.

I rollen som upphandlare får jag också möjligheten att delta i betydligt fler projekt än många andra vilket ytterligare leder till att jag hela tiden får vara med att arbeta fram nya lösningar, vilket naturligtvis också ger mig en naturlig utmaning att utveckla mig själv i mitt eget kunnande.

Det är helt enkelt en rolig utmaning att gå till arbetet varje dag då du inte vet vad som kommer hamna i ditt knä och för mig är det bästa som ett arbete kan locka med.

Om Forsen

Vi bygger inte hus och anläggningar själva. Men vi tänker ut hur man bäst gör det. Allra helst tillsammans med våra kunder och partners.

När Forsen Projekt och Bygg-Fast slog ihop verksamheterna i december 2014 tog vi ett stort steg mot att bli Sveriges tankeledande projektledningsföretag. Kunskaperna, erfarenheterna och nytänkandet hos våra ca 180 medarbetare innebär att vi idag har kompetens i byggprocessens alla led. Vi bygger inte hus och anläggningar själva. Men vi tänker ut hur man bäst gör det. Allra helst tillsammans med våra kunder och partners.

90 procent av våra medarbetare är civil- eller högskoleingenjörer, främst inom samhällsbyggnad eller väg- och vattenbyggnad. Men vi har även arkitekter och lantmätare bland våra anställda. Vår bredd och vår storlek gör att vi kan bemanna alla typer av projekt, och vi har även ett stort antal underkonsulter som är knutna till Forsen sedan många år.

Vi är specialiserade på kvalificerad projekt- och byggledning inom framför allt hus, anläggning och bostad. Och vi är något av experter på delad entreprenad – det som ibland kallas för Construction Management (CM).

Ett av de områden där vi har spetskompetens är inom vård och omsorg, där det krävs en särskild förståelse för slutkunden – det vill säga patienterna. Vi kallar det erbjudandet för Forsen Care.

Nästan 40 procent av våra medarbetare är kvinnor och medelåldern knappt 44 år. Vi lägger stor vikt vid att ha en bra mix av engagerade medarbetare, som alla är delaktiga för att nå våra affärsmål. Och 2015 fick vi en bekräftelse på att vår HR-strategi har varit framgångsrik, då Forsen utnämndes till Sveriges åttonde bästa arbetsplats av Great Place to Work Institute.

Hela vår verksamhet är certifierad enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö). Forsen har kontor i Stockholm (huvudkontor), Uppsala, Göteborg, Halmstad, Helsingborg och Malmö. Våra kunder är främst kommersiella och offentliga fastighetsägare samt större hyresgäster och hotell.

Lediga jobb på Forsen

Lediga jobb på Forsen

Forsen jobb: Villl du se vilka jobb vi har just nu?

En inblick i hur det är att jobba på Forsen. Omdömen, betyg, löner, kontorsbilder och lediga jobb på Forsen. Publicerat av anställda och tidigare anställda på Careereye.se