Jobba på EQonomy     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.     Open Company En arbetsgivare som har uppmanat sina medarbetare att lämna omdöme om företaget, genom att skicka ut Careereyes mejlmall.     Top Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i genomsnittsbetyg på Careereye.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 200

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Ingrid Höög

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Ingrid Höög

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om EQonomy

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på EQonomy

Vi är EQonomy

 

Vad roligt att du har hittat in till oss på EQonomy, specialisten på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Oavsett om du vill ta nästa steg i din karriär eller är en blivande kund till EQonomy är du varmt välkommen.


Vårt namn är vårt löfte – hos oss hittar du ekonomer med EQ. Wise Professionals har i flera år stöttat några av Sveriges starkaste varumärken med rekrytering och konsulter inom ekonomi. Med EQonomy nischar vi oss mot de affärsorienterade profilerna inom ekonomi såsom Business Controllers, Redovisningsekonomer, Ekonomichefer och Redovisningschefer. Tillsammans med våra uthyrda konsulter är vi idag 65 anställda.

 

I EQonomys erbjudande kombinerar vi vår erfarenhet inom rekrytering med en insikt om att dagens arbetsgivare i allt högre utsträckning efterfrågar ekonomer med EQ, som har en förståelse för affären och som ser hela verksamheten. Egentligen är det ganska logiskt: rätt balans mellan hjärta och hjärna ger hållbara rekryteringslösningar för ekonomer.

 

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals som idag finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals i sin tur är ett bolag inom Wise Group, en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom Human Resources. Wise Group grundades 1991 och finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors. Wise Group AB är noterade på Nasdaq Stockholm Small Cap och sysselsätter cirka 650 personer.


Tycker du att EQonomy verkar vara rätt ställe för dig? Kolla in våra lediga jobb nedan. Välkommen till oss!

Vill du bli konsult hos oss?

 

Du är redo för nästa steg i din karriär, det tycker vi känns väldigt spännande. Kanske blir det en ny och lite mer utmanande tjänst än den du har idag? En helt annan bransch? Konsult? Ett interimsuppdrag?

Ingenting är mer spännande för oss än människors drömmar och tankar om framtiden. Vi vill gärna höra mer om vad just du ser framför dig. Antingen har du allting klart för dig, eller så har du bara en riktning om vad som ska hända härnäst. Oavsett vilket och vilka utmaningar du söker, kan vi ledsaga dig in i vårt nätverk av svenska och internationella arbetsgivare.

 

Du registrerar dig hos oss som kandidat. Därefter matchar vi din kompetens och dina erfarenheter – samt vad du motiveras av och brinner för – mot våra aktuella uppdrag. Sedan kan allt hända, och det kommer det att göra. Vi arbetar lika passionerat för båda sidor – och för den som söker en ny karriärutmaning gäller precis samma sak som för den som ska bli arbetsgivare: En kontakt med EQonomy öppnar möjligheter för utveckling. 

 

Vill du registrera din profil hos oss? Gör det på vår egen hemsida här

Anlita oss om du behöver rekrytera

 

Behöver du rekrytera en ny medarbetare till din ekonomiavdelning? Hos EQonomy kan du få hjälp med hela eller delar av en rekryteringsprocess t ex i form av Second Opinion och referenstagning av slutkandidater.

 

Har du ett tillfälligt behov och söker efter en konsult inom ekonomiområdet, låt istället våra konsultchefer matcha ihop dig med en av våra interimskonsulter.

 

Du hittar våra kontaktuppgifter här!

Lediga jobb på EQonomy

Lediga jobb på EQonomy

EQonomy jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

EQonomy jobb - En inblick i hur det är att jobba på EQonomy: 5 omdömen, 6 lediga jobb, 2 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i EQonomy som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se