Jobba på Citerus

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Antal anställda:

Bransch: Data & IT

VD: Patrik Fredriksson och Tobias Hill

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Patrik Fredriksson och Tobias Hill

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Citerus

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Citerus

Vilka är vi?

60% UTVECKLARE Mjukvaruutvecklare/systemutvecklare/lead developers eller agila arkitekter, många med tyngd inom Open Source. Vi pratar gärna om hur samarbete mellan affär och teknik resulterar i bättre mjukvara.

25% LEDARSKAPSEXPERTER Scrum masters, agila coacher, IT-Chefer, interimschefer och produktägare med expertis inom agila metoder, ledarskap och förändringsledning.

15% NYTÄNKARE Affärsutvecklare, administratör och Talent Manager.

Utan oss hade IT-Sverige inte sett ut som det gör!

Sedan 1996 har vi hjälpt till att skala bort mängder av onödigt arbete med hjälp av rätt verktyg, metoder och tankesätt (exempelvis DDD, TDD, CQRS och Event Sourcing, Scrum, Kanban, Continous Delivery, Clean Code, parprogrammering och refactoring). Som pionjärer för agila metoder introducerade vi Scrum i Sverige redan 2003. Idag är vi fyllda av lust att fortsätta påverka branschen och stolta över den utveckling som vi har varit del av att driva! 

Tipsa oss om att kolla in din linkedinprofil så checkar vi matchningen åt dig: citerus.se/nyfiken

Kunder och uppdrag

Intressanta uppdrag

Våra kundrelationer bygger vi med bolag där vårt kunnande gör stor nytta, där det finns utrymme för ny teknologi och nya sätt att arbeta, vilket också stimulerar vårt lärande. Vanligtvis befinner vi oss i uppdrag på 6-18 månader och har gång på gång spelat en avgörande roll för att projekten lyckats.

Vad säger kunderna om oss?

“Citerus är en viktig del i vår framgång att på rekordtid etablera oss på en ny marknad. Med sin djupa förståelse för agila metoder och en känsla för vad som verkligen är viktigt, har Citerus hjälpt och inspirerat oss till att bli bättre på att hitta enkla och rubusta lösningar på komplexa problem. Tack vare Citerus energi och klarsynthet har vi fått stöd i att ta de rätta besluten under projektets gång.”
- David Rejdemyhr, Development Manager, Klarna

“Citerus insatser har varit ovärderliga för att effektivisera processen och bistå teamens ständiga förbättringsarbete. Pragmatiskt och handfast har de hjälpt oss i alltifrån den dagliga Scrum-processen till övergripande kommunikations- och processförändringar på Mynewsdesk.”
- Jan Andersson, Utvecklingschef, Mynewsdesk

“Citerus är en idealisk partner för utveckling av komplexa projekt som baseras på den senaste tekniken... Jag har dessutom sällan träffat så tekniskt kompetenta utvecklare, som klarar balansen mellan teknisk fulländning och att hela tiden leverera affärsnytta. Att jobba med ett team från Citerus är ett mycket effektivt sätt att outsourca sina affärskritiska utvecklingsprojekt.”
- Dennis Winge, Produktägare, Reforce

“Jag har medvetet valt att sprida ut Citeruskonsulterna för att de ska kunna fungera som ”katalysatorer” och bidra till att lyfta flera olika projekt. Min erfarenhet är nämligen att det inte bara handlar om erfarna och duktiga testare, javautvecklare eller vad det nu kan vara, utan även personer med bra inställning och förmåga att sprida goda arbetssätt till omgivningen.”
- Daniel Berg, Utvecklingschef, ASSA ABLOY

Tipsa oss om att kolla in din linkedinprofil så checkar vi matchningen åt dig: citerus.se/nyfiken

Prisbelönt kultur

Vi investerar i lärande och gemenskap

På Citerus lägger vi en för branschen ovanlig stor del av vår arbetstid på att lära av varandra, egna initierade innovationsprojekt och som ledare för utbildningsdagar eller workshops. En heldag i månaden sonderar vi den omvälvande terräng som mjukvaruutvecklingslandskapet erbjuder på vår egen Citerusdag. Vi ger varandra feedback på idéer, programmerar Go, pratar DDD och diskuterar kniviga problem. Aktuella intressen kombineras med inspirationsföreläsningar. Två gånger per år förlägger vi denna dag off-site. 2012 var vi i Marocko och 2013 i Nice. 2014 åkte vi båt på Göta Kanal och 2015 flög vi till Barcelona.

På Citerusbloggen hittar du mer om vår prisbelönta företagskultur (vi jämförde oss exempelvis med andra via Great Place To Work och blev utnämnd till bästa bolag 2014):

citerus.se/category/citeruskulturen/

Hur är det att jobba på Citerus?

"Citerus lockade mig på grund av de anställdas djupa kompetens av att utbilda, leda och medverka inom agila projekt."
- Samuel Gauffin Holmberg, agil mjukvaruutvecklare

"Synen på kompetensutveckling samt det utpräglade kvalitetsmedvetandet är anledningen till att jag valt att jobba hos Citerus."
- Pia Börlin, Scrum Master och utvecklare

"Citerus genomsyras av lärande och öppenhet, både på jobbet och i sociala sammanhang. För mig som är så nyfiken och kunskapstörstande erbjuder Citerus en grym möjlighet att utvecklas både som mjukvaruutvecklare och person.”
- Christoffer Hellgren, lead developer och agil inspiratör

"Jag har mina kollegor på Citerus att tacka för en stor del av det jag har lärt mig om systemutveckling."
- Tobias Hill, vVD, affärsutvecklare och utvecklare

"Då mitt hjärta länge klappat lite extra för agila metoder är Citerus rena lyckträffen. Här finns så otroligt många duktiga konsulter som vill dela med sig av sin kunskap."
- Karin Fundell, affärsutvecklare för kursverksamheten

Tipsa oss om att kolla in din linkedinprofil så checkar vi matchningen åt dig: citerus.se/nyfiken

Träffa oss!

Kontakta oss gärna!

Att lära känna oss på Citerus är bästa sättet att lära känna oss som bolag. Ta kontakt med Citerus Talent Manager Sandra Ahnkron som ser fram emot att koppla ihop dig med resten av kollegiet! sandra.ahnkron@citerus.se 08-562 95 300

Tipsa oss om att kolla in din linkedinprofil så checkar vi matchningen åt dig: citerus.se/nyfiken

Bli del av vårt nätverk

Ta en titt på kommande evenemang på Citerus som:

 • Introduktion till DDD

 • Teknik ♥ Affär

 • Event Storming

 • CQRS & Event Sourcing

 • Citerus Ledarkvällar​

Följ oss på Twitter eller LinkedIn och prenumererar på vårt nyhetsbrev, där du får inbjudningar till frukostseminarier, kvällsevenemang, Hackathons och pubbar innan alla andra. 

Lediga jobb på Citerus

Lediga jobb på Citerus

Citerus jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Citerus jobb - En inblick i hur det är att jobba på Citerus: 12 omdömen, lediga jobb, 1 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Citerus som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se