Jobba på Blomsterfonden

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 400

Bransch: Hälsa & Sjukvård

VD: och ledning

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD och ledning

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Blomsterfonden

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Blomsterfonden

Arbeta hos oss

Att jobba inom äldreomsorgen är mycket givande och i Blomsterfonden arbetar du för ett gott syfte. Vi är en ideell förening, vilket innebär att vi inte har något vinstsyfte. Alla intäkter går tillbaka in i verksamheten. Vi ser alltid det friska i människan och erbjuder ett bra äldreliv.


Etik och bemötande är centralt för Blomsterfondens vård och omsorg. Därför lägger vi ner mycket arbete på just detta.


Vi är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en god och utvecklande arbetsmiljö och en lärande organisation med tydliga roller, kompetenta medarbetare och chefer. Vi är måna om att utveckla vår verksamhet och våra medarbetare och har utbildat handledare som stöttar medarbetare för att förbättra vårt arbetssätt.


När du arbetar i Blomsterfonden får du förmånen att hjälpa människor och ditt uppdrag är att bidra till att ge våra äldre trygghet, en värdig och professionell vård och kärleksfull omsorg. Detta gäller alla, såväl dig som arbetar som bovärd, undersköterska, sjuksköterska som dig som arbetar med administration.

Nedan, under "Lediga jobb på Blomsterfonden", ser du vilka vakanser vi har just nu.

Om ingen av de tjänsterna passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan till vår sökandebank. Den administreras av Offentliga jobb och vi använder oss av den för att snabbare hitta rätt kompetens till våra aktuella tjänster. Den uppdateras en gång per år och du kommer att få ett påminnelsemail av oss om du fortsatt vill finnas med därefter.

Vår värdegrund

Blomsterfondens värdegrund utgår från en humanistisk syn på människan.

Vårt arbete kännetecknas av medmänsklighet och en vilja att göra gott för våra medmänniskor. Vår värdegrund innefattar normer och tydliggör etiska värden som är grundläggande i vårt arbete med äldre och ligger till grund för mål och styrning av vår verksamhet.

För att efterleva Blomsterfondens värdegrund arbetar vi utifrån våra värderingar/värdeord:


Medmänsklighet

Medmänsklighet är grunden i vår verksamhet och i mötet med andra människor


Delaktighet

Vi är alla delaktiga i att skapa en positiv bild av Blomsterfondens verksamhet inom och utanför organisationen som ”goda ambassadörer”.


Tydlighet

Vi är tydliga med Blomsterfondens budskap inom och utanför organisationen och följer våra riktlinjer och policys.


Ärlighet

Vi är ärliga och verkar för att bemöta andra på ett respektfullt sätt.


Vi erbjuder en arbetsplats som är välkomnande, inkluderande och där ditt engagemang gör skillnad. Ditt deltagande i verksamhetsplaneringen är en självklarhet för oss. Vi arbetar aktivt utifrån våra värdeord.

Vi är Blomsterfonden


Blomsterfonden kom till i början av 1920-talet när Alma Hedin irriterades av alla vackra blommor som slösades bort vid jordfästningar. Alma bestämmer sig för att det ska finnas ett alternativ till att lägga ut stora summor på begravningsblommor som ändå vissnar.

I stället menade hon att man skulle skänka pengarna till hem och vård åt gamla. Till de sörjande skulle det då skickas ett vackert kort med en hälsning på. Grundidén för Blomsterfonden var klar och den 27 maj 1921 bildades föreningen Blomsterfonden.

Lediga jobb på Blomsterfonden

Lediga jobb på Blomsterfonden

Blomsterfonden jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Blomsterfonden jobb - En inblick i hur det är att jobba på Blomsterfonden: 13 omdömen, 1 lediga jobb, 7 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Blomsterfonden som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se