Sök bland 238 lediga jobb inom Teknikjobb just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Teknikjobb

Söker du efter ett arbete inom de tekniska branscherna? Arbetar du redan med ett teknikjobb och letar efter möjligheter att ta din karriär till nästa nivå? Genom oss på Careereye kan ditt arbetsliv på en skjuts på ett snabbt sätt. Hos oss kan du nämligen inte bara hitta nya arbetsmöjligheter inom tekniskt arbete, som exempelvis flygtekniker jobb, ingenjörsjobb eller planeringsarkitekt. Du hittar även information om hur arbetskulturen hos de enskilda företagen är, något som hjälper dig att ta ett bättre beslut när det är dags att välja nästa arbetsplats.

Vi på Careereye har mer än bara jobbannonser för dig som söker nästa steg i karriären. Vi erbjuder nämligen möjligheten för de anställda att anonymt ge sina tidigare eller nuvarande arbetsgivare ett omdöme. På så sätt kan du som söker jobb läsa exakt vad personalen tycker och tänker om sitt arbete och sin arbetsplats. Detta gör det enklare för dig att välja om det är ett företag du vill söka dig till eller om du ska ta chansen hos ett annat företag. Hos oss hittar du även information kring lönerna hos både företagen och branschen i sig. Allt du behöver för att ta ett bra beslut finns här hos oss.

Lediga jobb Teknikjobb. Sök jobb inom Arkitekter m.fl., Fastighetsförvaltare, Flygtekniker, Landskapsarkitekter, Lantmätare, Planeringsarkitekter m.fl., Tekniker, bilddiagnostik o medicintekn. utrustn. på Careereye.se