Sök bland 1327 lediga jobb inom Socialt arbete just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobba med socialt arbete: Socialjobb

Att arbeta med socialt arbete är något som många anser är väldigt givande. I denna bransch finns det jobb som exempelvis barnskötare, kurator och socialsekreterare. Dessa typer av jobb finns i de flesta större städerna i landet. Vill du börja arbeta med socialt arbete så kan du hitta allt du behöver veta här hos oss på Careereye. Vi har bland annat samlat ihop jobbannonser från hela landet inom just denna bransch. Dessutom så har vi även annan bra information för dig som söker jobb eller vill hitta en ny och bättre arbetsplats än din nuvarande.

För att få ett nytt jobb så behöver du först och främst ta reda på vilket företag som söker någon som just dig. Detta gör du genom jobbannonserna som finns här på sidan. Innan du söker så kan du även kolla upp hur arbetskulturen ser ut i företaget. Detta gör du genom att läsa omdömen från tidigare och nuvarande anställda. Genom oss har de nämligen möjlighet att helt anonymt ge sina arbetsgivare ett omdöme som du sedan kan läsa. På så sätt kan du snabbt se hur det är att jobba hos ett visst företag. Vi gör det lättare att ta ett beslut helt enkelt.

Lediga jobb Socialt arbete. Sök jobb inom Barnskötare, Begravnings- och krematoriepersonal, Behandlingsassistenter och socialpedagoger m.fl., Biståndsbedömare m.fl., Diakoner, Friskvårdskonsulenter och hälsopedagoger m.fl., Fritidsledare m.fl., Kuratorer, Övrig servicepersonal, Övriga yrken inom socialt arbete, Personliga assistenter, Präster, Socialsekreterare, Vårdare, boendestödjare på Careereye.se