Sök bland 417 lediga jobb inom Säkerhetsarbete just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobb inom säkerhetsarbete

Säkerhetsarbete kan se ut på många olika sätt. Det kan exempelvis handla om att arbeta som väktare, ordningsvakt, kriminalvårdare eller brandman. Det skulle även kunna handla om att arbeta som polis. Vill du ge dig in i säkerhetsbranschen? Jobbar du redan med ett säkerhetsarbete och är på jakt efter nästa steg i ditt arbetsliv? Det kan vi på Careereye hjälpa dig med. Vi har samlat ihop all information du behöver för att kunna hitta en bra arbetsplats. Genom oss kan du snabbt få koll på hur arbetsmarknaden för just ditt yrke ser ut.

Vi på Careereye har först och främst samlat ihop jobbannonser från hela Sverige inom säkerhetsarbete. Det innebär att du lätt kan hitta nya jobb här hos oss. Dessutom så har vi även omdömen från tidigare och nuvarande anställda. De berättar anonymt om hur det är att jobba på en viss arbetsplats. Detta ger dig värdefull information, speciellt om du själv funderar på att arbeta där. Vi har även samlat ihop löneinformation, både från företagen men även från branschen i sig. Genom denna information kan du lättare ta ett beslut och hitta nya karriärmöjligheter. Låt oss på Careereye hjälpa dig ta ditt arbetsliv till nästa nivå.

Lediga jobb Säkerhetsarbete. Sök jobb inom Arbetsmiljöingenjörer, yrkes- o miljöhygieniker, Brandingenjörer och byggnadsinspektörer m.fl., Brandmän, Kriminalvårdare, Övrig bevaknings- och säkerhetspersonal, Poliser, Säkerhetsinspektörer m.fl., SOS-operatörer m.fl., Tull- och kustbevakningstjänstemän, Väktare och ordningsvakter på Careereye.se