Sök bland 3465 lediga jobb inom Pedagogiskt arbete just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobb inom pedagogiskt arbete

Att arbeta med ett pedagogiskt arbete är något som många verkligen tycker om, och det märks på personalen. I Sverige har vi gott om duktiga förskolelärare, professorer och gymnasielärare som inspirerar och utbildar barn och ungdomar runt om i landet. Vill du ta dina första steg och börja jobba med ett pedagogiskt arbete? Är du en lärare som vill byta arbetsplats? Vi på Careereye har allt du behöver för att kunna ta nästa steg i din karriär. Genom oss får du all information du behöver för att förändra ditt arbetsliv.

Vi på Careereye har först och främst samlat ihop jobbannonser för pedagogiskt arbete från hela Sverige. Det innebär att du lätt kan hitta jobb inom olika skolor eller yrkesroller här hos oss. Vi skiljer oss från mängden genom att även ge dig tillgång till omdömen från personalen själva. Läs om vad en lärare eller professor tycker om sin arbetsplats här. På så sätt kan du snabbt få dig en känsla för hur arbetssituationen ser ut på plats. Detta är alltid viktigt när det kommer till att jobba på exempelvis en skola. Genom oss får du de bästa chanserna för att hitta en arbetsplats du verkligen kommer att kunna trivas på.

Lediga jobb Pedagogiskt arbete. Sök jobb inom Doktorander, Elevassistenter m.fl., Forskarassistenter m.fl., Förskollärare, Fritidspedagoger, Grundskollärare, Gymnasielärare, Idrottstränare och instruktörer m.fl., Lärare i yrkesämnen, Övr. pedagoger med teoretisk specialistkompetens, Övriga universitets- och högskollärare, Övriga utbildare och instruktörer, Professorer, Speciallärare och specialpedagoger m.fl., Studie- och yrkesvägledare, Trafiklärare, Universitets- och högskolelektorer på Careereye.se