Sök bland 805 lediga jobb inom Naturvetenskapligt arbete just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobb inom naturvetenskapligt arbete

Är du på jakt efter ett naturvetenskapligt jobb eller arbete? Jobbar du redan som fysiker, kemist, biolog eller något annat naturvetenskapligt yrke och vill söka dig till en annan arbetsplats? I sådant fall har vi på Careereye samlat ihop all information du behöver för att kunna ta nästa steg i din karriär. Vi har först och främst alla möjliga jobbannonser för naturvetenskapligt arbete runt om i landet. Du kan enkelt hitta och söka till jobb inom en specifik bransch här hos oss. Det som skiljer vår tjänst från andras är att vi även har samlat ihop mer än bara jobbannonser.

När du söker ett nytt jobb vill du väl självklart även veta hur det är att arbeta där. Idag är det minst lika viktigt att arbetskulturen är bra och att man känner att man passar in där. Vi på Careereye har gjort det möjligt för de anställda att helt anonymt ge sina arbetsgivare ett omdöme. Dessa omdömen kan du enkelt läsa här hos oss, något som ger dig en inblick i hur det är att arbeta på just det företaget du är intresserad av. Dessutom har vi även samlat löneinformation från branschen. På så sätt blir det enklare för dig att ta ett beslut när det kommer till ditt arbetsliv.

Lediga jobb Naturvetenskapligt arbete. Sök jobb inom Biomedicinska analytiker m.fl., Cell- och molekylärbiologer m.fl., Farmakologer och biomedicinare, Fysiker och astronomer, Geologer och geofysiker m.fl., Kemister, Matematiker och aktuarier, Meteorologer, Miljö- och hälsoskyddsinspektörer, Specialister inom miljöskydd och miljöteknik, Växt- och djurbiologer på Careereye.se