Sök bland 62 lediga jobb inom Militärt arbete just nu

Lediga jobb efter kategori Militärt arbete

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobb inom militärt arbete

Letar du efter nästa steg i ditt militära yrkesliv? Är du trött på att vara stationerad på samma tråkiga område, för att utföra samma tråkiga sysslor? Då kan vi på Careereye hjälpa dig. Vi har inte bara samlat ihop jobbannonser för officerare, specialister och soldater här i vår hemsida. Vi har även samlat ihop en mängd annan bra information för den som vill hitta en ny arbetsplats inom de militära. Vi har helt enkelt allt du behöver för att kunna ta din militära karriär till nästa nivå.

Att jobba inom Försvarsmakten är något som har många fördelar. Även om det är samma "företag" så kan arbetssituationen se väldigt olika ut på olika platser runt om i landet. Vi på Careereye hjälper dig genom att både ha jobbannonser från hela landet på vår hemsida men även genom att låta dig ta reda på hur situationen ser ut på plats. Vi gör det nämligen möjligt för anställda att anonymt ge sin arbetsgivare ett omdöme. På så sätt kan du läsa om hur det är att jobba på en viss plats direkt från de som jobbar där. Dessutom så har vi även samlat löneinformation från jobb inom de militära. Perfekt för dig som letar efter en ny spännande jobbmöjlighet inom försvaret.

Lediga jobb Militärt arbete. Sök jobb inom Officerare, Soldater m.fl., Specialistofficerare på Careereye.se