Sök bland 311 lediga jobb inom Kultur, media, design just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobb inom kultur, media och design

Att jobba inom kultur, media och design är något som verkligen tagit fart under de senaste tio åren. Det beror till stor del på att internet har blivit en självklar del av vår vardag. Idag kan du som exempelvis är fotograf, grafisk formgivare eller journalist hitta många spännande möjligheter runt om i landet. Vi på Careereye hjälper dig att hitta en ny arbetsplats som passar just dig som handen i handsken. Hur gör vi det? Jo, genom att ge dig all information du behöver. Från jobbannonser till omdömen från anställda och löneinformation.

När du söker din nästa arbetsplats genom oss på Careereye får du mer än bara listor med jobbannonser. Genom oss kan tidigare och nuvarande anställda ge sina arbetsgivare omdömen, vilket innebär att du enkelt kan läsa om hur arbetssituationen ser ut på plats. Detta gör det enklare för dig att ta ett beslut. Dessutom kan du även se hur lönesituationen ser ut hos olika företag eller branscher. Allt du behöver för att kunna ta ett bra beslut för just din karriär hittar du hos oss. Vi på Careereye finns här för att hjälpa dig nå nästa nivå i ditt arbetsliv. Gör dig själv en tjänst och kolla in vår sida först innan du tar ett nytt jobb.

Lediga jobb Kultur, media, design. Sök jobb inom Bibliotekarier och arkivarier, Bild- och sändningstekniker, Bildkonstnärer m.fl., Designer inom spel och digitala medier, Författare m.fl., Fotografer, Grafisk formgivare m.fl., Inredare, dekoratörer och scenografer m.fl., Inspicienter och scriptor m.fl., Journalister m.fl., Koreografer och dansare, Museiintendenter m.fl., Musiker, sångare och kompositörer, Översättare, tolkar och lingvister m.fl., Övriga designer och formgivare, Övriga yrken inom kultur och underhållning, Regissörer och producenter av film, teater m.m. på Careereye.se