Sök bland 304 lediga jobb inom Kropps- och skönhetsvård just nu

Lediga jobb efter kategori Kropps- och skönhetsvård

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobb inom kropps- och skönhetsvård

Alla behöver vi ta hand om våra kroppar, både när det kommer till hälsan men även när det kommer till den yttre skönheten. Det är en av anledningarna till att kropps- och skönhetsvård är en stor bransch, både i Sverige och internationellt. Letar du efter ett nytt jobb som frisör, hudterapeuter, makeupartist eller massör för att nämna några yrken så har du hamnat helt rätt. Vi på Careereye har inte bara samlat ihop jobb inom kropps- och skönhetsvård från hela landet, vi har även annan bra och relevant information som kan hjälpa dig att ta ett beslut.

Att hitta en ny arbetsplats är inte alltid det lättaste. Först och främst så måste du veta att de söker personal, något du hittar genom olika jobbannonser. Dessutom så vill du naturligtvis även veta hur arbetssituationen är på plats innan du tar ett beslut. Oftast så är det svårt att ta reda på detta men genom oss kan du läsa omdömen från personalen själva angående hur det är att jobba hos just deras företag. Detta gör det lättare för dig att ta ett beslut. Dessutom så har vi även samlat ihop lönestatistik från företagen, vilket ger dig en inblick i hur lönesituationen kan se ut.

Lediga jobb Kropps- och skönhetsvård. Sök jobb inom Fotterapeuter, Frisörer, Hudterapeuter, Massörer och massageterapeuter, Övriga skönhets- och kroppsterapeuter på Careereye.se