Sök bland 1708 lediga jobb inom Hotell, restaurang, storhushåll just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobb inom hotell, restaurang och storhushåll

Det finns få branscher där service är så viktigt som när det kommer till jobb inom hotell och restaurang. Det gäller framförallt de personer som arbetar som restaurangbiträde, sommelier eller hovmästare men även i receptionen på ett hotell och till viss del även i köket. Här handlar det om att ge gästen den bästa möjliga upplevelsen, något som blir mycket lättare om man dessutom trivs på sin arbetsplats. Söker du nytt jobb inom hotell, restaurang och storhushåll så kan vi hjälpa dig ta ett välinformerat beslut.

Först och främst så kan vi på Careereye hjälpa dig hitta nya jobb samt även ge dig information kring de olika arbetsplatserna som finns på marknaden. Genom oss kan du ta reda på hur det är att arbeta för ett visst hotell eller i en viss restaurang. Informationen kommer från tidigare och nuvarande anställda, vilket ger våra omdömen trovärdighet. Du kan även ta reda på hur lönesituationen ser ut, något som alltid är viktigt när man ska ta ett nytt steg i sin karriär. Genom oss kan du helt enkelt få all information du behöver för att kunna göra ett bra val inför nästa arbetsplats. Gör din karriär en tjänst och kolla hos oss först innan du tar ett beslut.

Lediga jobb Hotell, restaurang, storhushåll. Sök jobb inom Bartendrar, Croupierer och oddssättare m.fl., Hotellreceptionister m.fl., Hovmästare och servitörer, Kockar och kallskänkor, Köksmästare och souschefer, Pizzabagare m.fl., Restaurang- och köksbiträden m.fl., Storhushållsföreståndare på Careereye.se