Sök bland 4240 lediga jobb inom Hälso- och sjukvård just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Jobb inom hälso- och sjukvård

Hälso- och sjukvård är en enorm bransch med jobbtillfällen i så gott som alla större städer. Det beror bland annat på att det alltid behövs kvalificerad och duktig personal inom vården. Är du på jakt efter nästa stora steg i din karriär så kan vi på Careereye hjälpa dig. Hos oss kan du först och främst hitta många jobbmöjligheter inom hälso- och sjukvården. Dessutom så ger vi dig något som kan vara avgörande när det kommer till ditt beslut, en inblick i hur det är att arbeta hos ett visst företag. Dessa omdömen är skrivna av tidigare och nuvarande personal, vilket bidrar till att öka trovärdigheten. Det är alltid bra att ta reda på så mycket som möjligt om en potentiell ny arbetsplats.

Vi på Careereye kan även bistå med annan bra information. Genom oss kan du bland annat få tillgång till lönestatistik och löneexempel från olika arbeten inom hälso- och sjukvård. Kolla upp vad en AT-läkare, distriktssköterska, psykolog eller barnmorska tjänar i olika delar av landet. Vi gör det helt enkelt lättare för dig att ta ett beslut. Gör dig själv och din karriär en tjänst och kolla igenom vår hemsida innan du tar ett nytt jobb.

Lediga jobb Hälso- och sjukvård. Sök jobb inom Ambulanssjuksköterskor m.fl., Ambulanssjukvårdare, Anestesisjuksköterskor, Apotekare, Arbetsterapeuter, AT-läkare, Audionomer och logopeder, Barnmorskor, Barnsjuksköterskor, Barnsköterskor, Dietister, Distriktssköterskor, Djursjukskötare m.fl., Företagssköterskor, Fysioterapeuter och sjukgymnaster, Geriatriksjuksköterskor, Grundutbildade sjuksköterskor, Intensivvårdssjuksköterskor, Kiropraktorer och naprapater m.fl., Optiker, Övrig vård- och omsorgspersonal, Övriga läkare, Övriga specialister inom hälso- och sjukvård, Övriga specialistsjuksköterskor, Psykiatrisjuksköterskor, Psykologer, Psykoterapeuter, Receptarier, Röntgensjuksköterskor, Skolsköterskor, Skötare, Specialistläkare, ST-läkare, Tandhygienister, Tandläkare, Tandsköterskor, Undersköterskor, hemtjänst, äldreboende m.fl., Undersköterskor, vård- o specialavd o mottagning, Vårdbiträden, Veterinärer på Careereye.se