Sök bland 2060 lediga jobb inom Data/IT just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
IT-jobb

Är du ett snille framför tangentbordet? Idag är utvecklare, programmerare och andra typer av kompetent personal inom IT väldigt eftertraktade på marknaden. IT-jobb är ett stort arbetsområde med många olika typer av arbetsroller. Från grafisk designer, back-end utvecklare, systemarkitekt, projektledare som behärskar SCRUM till drifttekniker och webbutvecklare för att nämna några roller. Här hos oss kan du inte bara hitta intressanta och lediga jobb IT-jobb, du kan även hitta omdömen från de bästa möjliga källorna, tidigare och nuvarande personal. Ta reda på vad arbetarna tycker om ett företag innan du bestämmer dig för att börja arbeta där.

Duktiga och kompetenta personer med färdigheter inom data och IT är väldigt attraktiva på arbetsmarknaden idag. Det innebär att det finns gott om arbetstillfällen och valmöjligheter. Genom vår tjänst kan du ha koll på arbetsmarknaden och de olika åsikterna kring företagen i branschen. Vi ger dig dessutom en inblick i hur lönesituationen ser ut inom IT-jobb. Du kan hitta löner baserat på bland annat jobbtitel, bransch och ort. Genom oss kan du snabbt få en känsla för hur marknaden ser ut för olika branscher och städer i Sverige. Perfekt för dig som är sugen på att hitta ett nytt IT-jobb.

Lediga jobb Data/IT. Sök jobb inom IT-säkerhetsspecialister, Mjukvaru- och systemutvecklare m.fl., Nätverks- och systemtekniker m.fl., Supporttekniker, IT, Systemadministratörer, Systemanalytiker och IT-arkitekter m.fl., Systemförvaltare m.fl., Systemtestare och testledare, Drifttekniker, IT, Utvecklare inom spel och digitala media, Webbmaster och webbadministratörer, Övriga IT-specialister på Careereye.se