Sök bland 2326 lediga jobb inom Chefer och verksamhetsledare just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Chefsjobb, ledarjobb och ledningsjobb

Är du en ledare som letar efter nya spännande projekt att ta dig an? Chefsjobb, ledarjobb och ledningsjobb kan se väldigt olika ut och de finns i princip i alla arbetsbranscher. Genom vår hemsida kan du kolla upp vad andra tycker om företaget. Det gäller naturligtvis inte bara personer som har en ledande roll, även om du också kan hitta dessa åsikter hos oss. Något som kan vara lite mer intressant är att ta reda på vad personalen själva tycker om sitt företag. Det är ju trots allt dessa personer som kan bli dina nästa arbetskamrater.

Personer i ledningsroller har oftast många möjligheter till att hitta nya arbeten i andra företag. En bra ledare behövs alltid, det gäller bara att veta vart dina kunskaper och färdigheter kan göra sig väl använda. Vi på Career Eye har samlat ihop relevant information för chefer och verksamhetsledare som söker nya arbeten eller vill veta mer om hur situationen ser ut på ett visst ställe. Det kan även vara ett bra sätt att ha koll på hur stämningen är i det egna företaget. Använd vår tjänst och ha koll på arbetsmarknaden och de olika åsikterna om företagen i din bransch.

Lediga jobb Chefer och verksamhetsledare. Sök jobb inom Chefer och ledare inom trossamfund, Chefer inom socialt och kurativt arbete, Inköps-, logistik- och transportchefer, Chefer inom äldreomsorg, Chefer inom arkitekt- och ingenjörsverksamhet, Chefer inom hälso- och sjukvård, Chefer inom handel, Chefer inom friskvård, sport och fritid, Chefer inom förskoleverksamhet, Chefer inom bank, finans och försäkring, Chefer, grund- o gymnasieskola o vuxenutbildning, Chefstjänstemän i intresseorganisationer, Driftchefer inom bygg, anläggning och gruva, Ekonomi- och finanschefer, Fastighets- och förvaltningschefer, Forsknings- och utvecklingschefer, Försäljnings- och marknadschefer, Förvaltare inom skogsbruk och lantbruk m.fl., Förvaltnings- och planeringschefer, General-, landstings- och kommundirektörer m.fl., Hotell- och konferenschefer, Informations-, kommunikations- och PR-chefer, IT-chefer, Personal- och HR-chefer, Produktionschefer inom tillverkning, Restaurang- och kökschefer, Verkställande direktörer m.fl., Övriga administrations- och servicechefer, Övriga chefer inom utbildning, Övriga chefer inom samhällsservice, Övriga chefer inom övrig servicenäring på Careereye.se