Takmontörer jobb. Sök bland 209 lediga jobb.

För jobbsökare

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Takmontörer

Om din favoritfilm som barn var Karlsson på taket borde kanske jobbet som takmontör locka dig lite extra. Utifrån namnet är det lätt att lista ut vad yrket går ut på, och det som erbjuds är ett praktiskt jobb med stor frihetskänsla där du kan spendera rasterna med att blicka ut över staden från en av många taknockar. Genom Careereye har du hittat till en portal av mängder med lediga tjänster, och tack vare våra filtreringsverktyg kan du lätt klicka dig fram till tjänster som passar din livssituation som handen i handsken.

Att arbeta som takmontör ett fysiskt krävande jobb, men det kommer också med en mängd fördelar – det är en svårslagen känsla att befinna sig högst upp på ett tiovåningshus när solen skiner. Trots de självklara fördelarna finns det naturligtvis brister på enskilda arbetsplatser, men genom Careereye finns det numera ett nytt sätt att skapa sig en uppfattning om stämningen på olika företag. Vi har samlat omdömen från yrkesmän- och kvinnor från hela Sverige, och genom deras röster kan du få en god insyn bakom dörrarna på mängder med företag – ett grymt sätt att få förstahandsinformation från folk som verkligen vet vad de pratar om.

Lediga jobb Takmontörer. Sök Takmontörer jobb och hitta Takmontörer jobb på Careereye.se!