Ställningsbyggare jobb. Sök bland 14 lediga jobb.

Lediga jobb efter kategori Ställningsbyggare efter ort

För jobbsökare

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Ställningsbyggare

Det finns inte mycket inom byggbranschen som hade fungerat utan kvalificerade ställningsbyggare. Som ställningsbyggare är du själva grundförutsättningen för att det överhuvudtaget går att måla fasader, renovera fönster och mängder med andra sysslor som ser till att vi håller våra hus och hem i gott skick. Med tanke på att i princip varje husbygge behöver en fungerande byggnadsställning finns det många arbetsmöjligheter, och på Careereye uppdaterar vi regelbundet vår databas med nya lediga tjänster för att du på ett enkelt sätt ska kunna hålla koll på vilka möjligheter som finns.

Att arbeta som ställningsbyggare är inte bara ett fysiskt jobb – det är också ett jobb som ställer stora krav på noggrannhet, och en del av arbetsuppgiften handlar om att beräkna så att ställningarna håller. Därför är det viktigt att hamna på en arbetsplats som är lika ordentlig som du själv, och genom Careereye kan du få en fingervisning om hur sakerna ligger till på olika företag - vi har nämligen gjort det möjligt för anställda att skriva omdömen och kommentarer om nuvarande och tidigare arbetsgivare. Ett perfekt sätt att ta del av vad arbetare säger, och självklart även en möjlighet för dig att dela med dig av dina erfarenheter.

Lediga jobb Ställningsbyggare. Sök Ställningsbyggare jobb och hitta Ställningsbyggare jobb på Careereye.se!