Kyl- och värmepumpstekniker m.fl. jobb. Sök bland 38 lediga jobb.

Lediga jobb efter kategori Kyl- och värmepumpstekniker m.fl. efter ort

För jobbsökare

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Kyl- och värmepumpstekniker

Sverige är ett land som skulle ha oerhört svårt att fungera utan kyl- och värmepumpstekniker. Med iskalla vintrar och ugnsvarma somrar behöver vi någon som kan justera temperaturen till en behaglig nivå, och det är där du kommer in i rollen. Det är ett praktiskt och tekniskt jobb som också kräver stor teoretisk kunskap. Det stora behovet och det höga kunskapskravet gör att det finns stora möjligheter till jobb för den som har rätt bakgrund, och genom Careereye kan du enkelt överblicka vilka lediga tjänster som ligger ute för tillfället.

På Careereye har vi dock inte bara fokuserat på att lista lediga tjänster. Vi har även gjort det enkelt att jämföra olika branscher och tjänster med varandra, och vår hemsida har bland annat en flik för lönestatistik för att man lätt ska kunna skapa sig en bild av löneläget inom olika branscher och yrkestitlar. Vi har även gjort det möjligt för arbetare att lämna betyg och omdömen på sina arbetsgivare, för att man som arbetssökande ska kunna känna sig säker på vad en tjänst och ett företag har att erbjuda. Genom oss har du alla möjligheter för att både hitta ett nytt jobb och hålla koll på hur snacket går i just din yrkessektor.

Lediga jobb Kyl- och värmepumpstekniker m.fl.. Sök Kyl- och värmepumpstekniker m.fl. jobb och hitta Kyl- och värmepumpstekniker m.fl. jobb på Careereye.se!