Golvläggare jobb. Sök bland 4 lediga jobb.

Lediga jobb efter kategori Golvläggare efter ort

För jobbsökare

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Golvläggare

Är du sugen på jobb inom byggbranschen, men har svårt att vänja dig vid tanken på att ofta bli tvingad att jobba utomhus? Golvläggare är i sådant fall yrket för dig. De byggare som specialiserat sig på golv kommer in i byggets slutskede och arbetar med både renovering och nybyggen. Det finns i dagsläget en stor brist på golvläggare, och kikar man in hos oss på Careereye kan vi garanterat guida dig fram till ett flertal lediga tjänster. Vi kan dessutom erbjuda lönestatistik och annan nyttig information som kan komma till användning när du överväger att byta jobb.

Precis som alla andra byggjobb får man räkna med att det stundtals är ett slitsamt och fysiskt jobb, med obekväma arbetsställningar och tunga lyft. Att hitta en arbetsplats där alla hjälps åt och där det finns tydliga rutiner är därför viktigt, och genom våra arbetsplatsomdömen kan man iallafall få lite ledtrådar om hur ett företag fungerar. Våra omdömen är skrivna av arbetare inom en mängd branscher, och med lite tur så hittar du något skrivet av dina framtida kollegor. Vem vet, kanske är det just de orden som blir avgörande i valet mellan två jobbmöjligheter?

Lediga jobb Golvläggare. Sök Golvläggare jobb och hitta Golvläggare jobb på Careereye.se!