Byggnads- och ventilationsplåtslagare jobb. Sök bland 17 lediga jobb.

Lediga jobb efter kategori Byggnads- och ventilationsplåtslagare efter ort

För jobbsökare

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Byggnads- och ventilationsplåtslagare

Praktiskt sinne och ett öga för form? Då är det kanske ett jobb som byggnads- eller ventilationsplåtslagare du borde sikta på. Byggnads- och ventilationsplåtslagare är ett klassiskt hantverkaryrke, som innefattar det mesta som har med plåt att göra – fönsterbleck, ventilationstrummor, hängrännor och plåtfasader är bara några av de föremål som skapas och installeras av den här typen av plåtslagare.

Precis som i de flesta jobben inom byggbranschen finns det ofta många lediga tjänster utannonserade, och Careereye är en plattform där du själv guidar dig fram till en tjänst som passar dig. Vi har samlat lediga tjänster, och har gjort det smidigt att sortera tjänster utifrån parametrar som bransch, yrkestitel och ort. Förutom lediga tjänster har vi även en flik för lönestatistik som dels gör det lätt att jämföra olika branscher med varandra men kanske framförallt ger lönestatistiken en fingervisning om vilken lön du själv kan kräva för ditt arbete.

Careereye är också ett bra sätt att få en insyn i hur olika företag fungerar. Vi har öppnat upp möjligheten att skriva omdömen och betygsätta tidigare och nuvarande arbetsgivare, och vår ständigt växande databas av omdömen är ett ypperligt sätt att hålla koll på åsikterna om olika företag inom din bransch.

Lediga jobb Byggnads- och ventilationsplåtslagare. Sök Byggnads- och ventilationsplåtslagare jobb och hitta Byggnads- och ventilationsplåtslagare jobb på Careereye.se!