Betongarbetare jobb. Sök bland 70 lediga jobb.

För jobbsökare

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Betongarbetare

Som betongarbetare är du rent bokstavligt talat ett av grundfundamenten för ett fungerande samhälle. Betong är ett av våra mest använda byggmaterial, och de flesta hus som byggs vilar på armerad betong. Det stora användningsområdet gör att det alltid finns ett behov av betongarbetare, och genom Careereye kan du göra det enkelt för dig själv i jakten på ett nytt jobb. Vi har samlat de lediga tjänsterna som ligger ute för tillfället, och dessutom gjort det möjligt att jämföra löner mellan olika branscher, yrkestitlar och orter.

Som betongarbetare arbetar man mycket utomhus, och det är vanligt att byta arbetsplats ofta och inte ovanligt att hamna på byggplatser utanför hemorten. Att hitta en arbetsgivare som ser till att ta hand som sina anställda överallt är viktigt men kanske inte minst på platser där arbetsdagen kan innebära en del prövningar. På Careereye har vi samlat röster från arbetare över hela Sverige, och låtit folk ge omdömen om sina arbetsgivare. Det kan ge en fingervisning om hur stämningen är på en viss arbetsplats, och definitivt något som kan vara avgörande i valet mellan två lediga tjänster.

Lediga jobb Betongarbetare. Sök Betongarbetare jobb och hitta Betongarbetare jobb på Careereye.se!