Sök bland 1894 lediga jobb inom Bygg och anläggning just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Byggjobb

Vill du slå dig in i byggbranschen och bli en byggarbetare? Har du studerat ett byggrelaterat ämne och är på väg att ge dig ut i arbetsmarknaden för första gången? Du kanske till och med är en erfaren byggarbetare som vill veta hur arbetssituationen ser ut just nu och vilka möjligheter du har. Oavsett vad det är för omständigheter som har tagit dig hit så kan vi hjälpa dig. Vi har nämligen samlat ihop omdömen och information från många olika byggföretag runtom i Sverige. På så sätt kan du snabbt se om ett byggföretag kommer att passa dig eller om du helst ska hålla dig borta. Vi ger dig förutsättningarna för att kunna göra ett bra val av byggjobb.

Byggjobb kan se ut på många olika sätt. Faktum är att de är väldigt varierade. På en byggarbetsplats hittar du snickare, murare, takläggare, golvläggare, elektriker och andra typer av specialister eller generella byggarbetare. Vi har samlat ihop deras åsikter och tankar. På så sätt kan du få reda på hur det är att jobba på ett visst ställe direkt från arbetarna själva. Denna typ av förstahandsinformation är oftast mer pålitlig än allt annat du kan hitta på nätet. Den kommer trots allt från dina potentiella arbetskamrater.

Lediga jobb Bygg och anläggning. Sök jobb inom VVS-montörer m.fl., Träarbetare, snickare m.fl., Takmontörer, Ställningsbyggare, Övriga byggnads- och anläggningsarbetare, Murare m.fl., Arbetsledare inom bygg, anläggning och gruva, Betongarbetare, Civilingenjörsyrken inom bygg och anläggning, Brunnsborrare m.fl., Anläggningsmaskinförare m.fl., Anläggningsarbetare, Byggnads- och ventilationsplåtslagare, Kranförare m.fl., Kyl- och värmepumpstekniker m.fl., Målare, Isoleringsmontörer, Ingenjörer och tekniker inom bygg och anläggning, Grovarbetare inom bygg och anläggning, Golvläggare, Gruv- och stenbrottsarbetare på Careereye.se