Sök bland 5268 lediga jobb inom Administration, ekonomi, juridik just nu

För jobbsökare

Populära jobb

Artiklar

 • Jobba i Stockholm - Europas snabbast växande stad

  Stockholm förväntas växa snabbast i Europa under de kommande fyra åren. År 2020 tros befolkningen ha ökat med 11%, baserat på 2015 års siffror, från 911 989 till 1 012 488. En anledning till detta är Stockholms snabbt växande teknikbolag med huvudkontor runtom i världen.

  Läs mer
 • Tips till dig som får automatiska nej-tack mail när du söker jobb

  Vad händer egentligen när vi fått nej från ett jobbsök efter att arbetsgivaren sägs spara ditt CV för eventuella framtida tjänster? Slängs det eller sparas det och hur går jag vidare? ”Tack för din ansökan, dessvärre måste vi meddela att vi gått vidare med andra sökande men vi kommer att spara ditt CV om något annat jobb…”

  Läs mer
 • Jobb & löner: Företagen med högst löner i Sverige.

  Bor du i Stockholm och jobbar i finansbranschen? Då är du en av de som tjänar bäst i Sverige. Här är arbetsgivarna som betalar ut högst löner, enligt en undersökning från kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

  Läs mer

Letar du efter nya talanger?

Använd vårt annonseringsverktyg för att hitta rätt personer

Lägg upp jobbannons
Juristjobb, ekonomijobb, administrationsjobb, assistentjobb m.m.

Letar du efter juristjobb, ekonomijobb, administrationsjobb, assistentjobb eller liknande så är du på rätt ställe. Vi på Career Eye erbjuder inga jobb, men däremot kan du läsa om vad andra tycker om sina arbetsplatser och arbeten. Vi har samlat ihop flera typer av jobb inom administration, ekonomi och juridik. Använd vår tjänst för att undersöka hur din nästa arbetsplats kan se ut. Vem vet, det kanske är bättre än vad du tror. Även om juristjobb, ekonomijobb, administrationsjobb, assistentjobb och andra liknande jobb oftast är välbetalda så är det viktigt att du trivs i företaget.

Är du en nyexaminerad student på jakt efter ditt första jobb? Har du ingen aning om vad det är som skiljer olika företag åt och vad personalen tycker om sina företag? Då kan du använda dig av vår tjänst för att kolla upp det. För att få ett jobb inom administration, juridik och ekonomi behöver du studera i flera år. Även om studierna tar tid så finns det många karriärmöjligheter för dig som tagit examen. Problemet är oftast att du inte vet så mycket om hur situationen hos de olika företagen ser ut. Är arbetsstämningen trevlig? Kommer du att arbeta mycket övertid? Är cheferna trevliga? Detta är faktorer som är omöjliga att ta reda på om du inte redan har erfarenhet av ett företag, exempelvis genom en praktik eller liknande. Nu kan du ändå få reda på hur det ligger till genom oss.

Lediga jobb Administration, ekonomi, juridik. Sök jobb inom Advokater, Affärs- och företagsjurister, Arbetsförmedlare, Arkeologer och specialister inom humaniora m.m., Arkiv- och biblioteksassistenter m.fl., Backofficepersonal m.fl., Chefssekreterare och VD-assistenter m.fl., Controller, Domare, Domstols- och juristsekreterare m.fl., Ekonomiassistenter m.fl., Finansanalytiker och investeringsrådgivare m.fl., Försäkringssäljare och försäkringsrådgivare, Förvaltnings- och organisationsjurister, Gruppledare för kontorspersonal, Informatörer, kommunikatörer och PR-specialister, Inkasserare och pantlånare m.fl., Kontorsreceptionister, Lednings- och organisationsutvecklare, Löne- och personaladministratörer, Medicinska sekreterare, vårdadministratörer m fl, Nationalekonomer och makroanalytiker m.fl., Personal- och HR-specialister, Planerare och utredare m.fl., Redovisningsekonomer, Revisorer m.fl., Skadereglerare och värderare, Skattehandläggare, Skolassistenter m.fl., Socialförsäkringshandläggare, Statistiker, Telefonister, Övriga ekonomer, Övriga handläggare, Övriga jurister, Övriga kontorsassistenter och sekreterare på Careereye.se