Jobba på The Pace

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 200

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Ingrid Höög

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Ingrid Höög

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om The Pace

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på The Pace

Om oss

Namnet the Pace står för takt och fart. När du anlitar oss garanterar vi snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitén eller kandidatupplevelsen. Med över 40 års erfarenhet vet vi vad som krävs i de roller vi tillsätter och vi arbetar aktivt med att höja statusen inom yrkesområdet Business Administration. Som kund får du tillgång till vår specialistkompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv.

 

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och en del av Wise Group. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Inköp- och Kontorsassistent.

 

Vi förstår värdet av att du som kund får arbeta med en konsultativ specialist som har ett upparbetat och aktuellt kandidatnätverk. Som kandidat och konsult möter du ett team som kan ditt område. Du får en marknadsmässig lön, blir inbjuden till spännande konsultträffar och får en närvarande konsultchef. Kort och gott, oavsett om du möter oss som kund, kandidat eller konsult ska du känna dig trygg och väl omhändertagen.

 

Vår målsättning är att våra kunders varumärken ska gå stärkta ur processen. Vi hjälper dig att skapa ambassadörer för ditt varumärke genom att alltid måna om en bra kandidatupplevelse som grundas i ett respektfullt bemötande och kontinuerlig återkoppling.

 

Något som ligger oss varmt om hjärtat är att verka för en statushöjning av roller inom Business Administration och som ett led i det arbetet har vi skapat ett särskilt nätverk för Executive Assistants, Pace nätverk, för kompetensutbyte och inspiration.

 

Vi är tillräckligt stora för att leverera och tillräckligt små för att värdesätta varje kund och vi älskar vårt arbete!

Hur vi jobbar med rekrytering

Vi är specialister på rekrytering och personbedömning inom Business Administration

Som kund hos oss får du tillgång till vår kompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv. Vi önskar och vill att våra beställare ska bli inspirerade av att samarbeta med oss och att vi genom gott samarbete bidrar till kompetensöverföring och kunskapsutbyte. Som konsulter ska vi både avlasta, förenkla och ge visst motstånd så att resultatet blir av hög kvalitet.

Vår process

Inledningsvis definierar The Pace tillsammans med dig som kund en kravprofil för den aktuella tjänsten. Förarbetet är av stor vikt då det ligger till grund för våra kompetensbaserade intervjuer och tester.

 

Vi utformar därefter en annons och identifierar rätt kanaler att synas i. Vi  sätter även upp en tydlig projektplan för er rekrytering så att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen. Parallellt med vår annonsering söker vi i våra upparbetade kandidatnätverk.  Innan intervjufasen inleds träffar vi på The Pace gärna utvalda personer hos er för så kallad  ”speeddejting”. Syftet med dessa kortare möten är att rekryteringskonsulten ska få en fingertoppskänsla för teamet, kulturen och företaget.

 

Rekryteringskonsulten träffar därefter utvalda kandidater för en kompetensbaserad intervju och presenterar sedan de mest lämpade för dig. Om önskat kan vi även inkludera ett ”wildcard” i kandidatpresentationen, ett wildcard kan vara en person som har stor potential men som i dagsläget kanske inte uppfyller alla kunskapskrav. Efter att du har träffat kandidater för intervju genomför vi tester på slutkandidaterna. Vi är erfarna testanvändare och samarbetar med Assessio och Cut-e.

 

När slutkandidaten är vald gör vi en gedigen referenstagning där varje samtal utförs med omsorg. Därefter är det dags att skriva kontrakt! Vi erbjuder 6 månaders garanti. Skulle du som kund mot förmodan inte vara nöjd, gör vi om processen utan extra kostnad.

Uppföljning

Vi är måna om att ha kontinuerlig kontakt med dig som kund och med  kandidaterna under hela processen. För att säkra kvaliteten vid anställningen följer The Pace utvecklingen hos den nyanställda medarbetaren. Det gör vi genom avstämningar  med den nyanställda och dennes chef efter en månad och efter fem månader. Allt för att säkerställa att både kund och utrekryterad kandidat trivs och är nöjda.

Arbetsgivarvarumärket

Under en rekryteringsprocess är det viktigt att förvalta ditt arbetsgivarvarumärke så att det kommer stärkt ur processen och inte tvärtom. The Pace förvaltar ditt varumärke med stor respekt. Vi ser till att det kommuniceras ut rätt och att alla kandidater får besked om hur rekryteringen fortskrider. Allt för att säkerställa att kandidaterna har en fortsatt positiv bild av varumärket även vid ett ”nej tack”.

Second opinion

Gör du rekryteringen på egen hand och behöver en objektiv bedömning på din slutkandidat/er? Kanske har du ett stort kontaktnät och känner till den personen som du funderar på att rekrytera alternativt en intern sökande? Vi hjälper dig med hjälp av moderna metoder och testverktyg istället för att enbart gå på magkänsla. Utifrån kravprofil och tjänst väljer vi ut relevanta tester tex personlighetstest, problemlösningstest, färdighetstest, motivationstest. Personbedömning innefattar även en kompetensbaserad strukturerad intervju och återkoppling.

Från konsult till anställd

Möt två tidigare konsulter hos oss, som sedan blivit anställda hos sin uppdragsgivare.

 

Susanne Bäck, Executive Assistant på BillerudKorsnäs

Susanne Bäck är en erfaren Executive Assistant och gick in i rollen som konsult för ett så kallat hyrköp på BillerudKorsnäs. Ett hyrköp betyder att rollen som konsult omvandlas till en fast tjänst på företaget om båda parter är nöjda med varandra. Så var fallet med Susanne och BillerudKorsnäs – när konsultrollen skulle omvandlas efter sex månader så var det kärlek från båda parter. Susanne Bäck arbetar i dag på BillerudKorsnäs som Executive Assistant.

 

Vägen till anställning gick via inhyrning och sen blev du anställd. Vad ser du för fördelar och nackdelar med det?
"Fördelen är att både jag och företaget får gott om tid att lära känna varandra och båda kunde känna efter om vi trivdes ihop. Jag ser egentligen inga nackdelar. Jag tycker att det är en helt fantastisk väg att gå. Det är ett jättebra sätt att söka jobb och man får bra förmåner! Nackdelen skulle kanske vara lite av ensamheten. Det här är ett företag med bra förmåner och man tar kanske inte del av dem som inhyrd konsult. Men The Pace har ju väldigt bra förmåner så jag upplevde inte att det var så jobbigt."

 

Vad skulle du vilja säga till andra som funderar på konsultrollen?
"Jag skulle säga att det finns fler fördelar än nackdelar. Jag tror att man måste våga ta för sig. Man får en viss frihet och man kan säga ja eller nej till olika uppdrag. Det är imponerande att även efter att jag blev anställd hör min KC av sig och frågar hur det går, hon är fortfarande nyfiken och mån om att jag  mår bra! Det känns fint tycker jag."

 

Skulle du kontakta The Pace igen om du ville ha ett nytt jobb?
"Absolut, definitivt. Speciellt eftersom det här blev så bra. Det jobb jag fick genom att vara konsult är verkligen jag. Det var så rätt. Här kan jag bli pensionär."

 

Vad tycker du är så bra med The Pace?
"Jag tror på den här känslan att man känner sig så trygg. De bryr sig så himla mycket om hur båda parter mår. Jag kände mig sedd och både hade och har stort förtroende för The Pace."

 

Lina Falk, VD-assistent/kontorschef på Tradera

Lina Falk kom in som konsult på The Pace och blev inhyrd på Tradera som VD-assistent och några år senare blev Lina fast anställd på just Tradera. Idag är hon VD-assistent och kontorschef  på Tradera och trivs bra.

 

Vägen till din anställning gick via inhyrning  och sen blev du anställd. Vad ser du för fördelar och nackdelar med det?
"Jag har alltid känt mig som en i gänget på Tradera och det är fortfarande så sedan jag blev anställd. Det som var tråkigt var att jag förlorade den nära kontakten med The Pace och min konsultchef (KC)."

 

Hur kom du i kontakt med The Pace?
"Just vid det tillfället sökte jag många jobb och blev uppringd av The Pace, för just det här jobbet på Tradera. Jag hade inte arbetat hos er tidigare men blev glatt överraskad efter kontakten med er. Det klickade med den kandidatansvariga som jag träffade med en gång. Jag blev verkligen imponerad av henne och hur proffsig hon är."

 

Skulle du kontakta The Pace igen om du vill ha ett nytt jobb?
"Ja, jag skulle kontakta min gamla konsultchef först och fråga om råd. Diskutera vad som finns på marknaden och höra vad hon har för tankar och idéer. Det är en extra bonus när du är konsult att du får den där extra professionella hjälpen. Hon har lättare att hitta jobb till mig än jag själv har eftersom hon har så många kontakter. Skulle jag söka jobb idag skulle jag definitivt kolla med henne först. Om man är sugen på nytt jobb är det smart att ringa The Pace först och kolla vad som ligger i loopen. På The Pace lär de alltid känna personen först och matchar person och företag med varandra."

Möt några av våra medarbetare

Emelie Sillén, konsultchef på The Pace:
”Att få tillhöra ett team som sprudlar av engagemang, passion och laganda och att få möjligheten att samarbeta med proffsiga kunder, kandidater och konsulter – det är anledningen till varför jag arbetar på The Pace." 

 

Clara Forsberg, kandidatansvarig på The Pace:
"Att ha ett arbete där jag varje dag får möjligheten att möta fantastiska människor, både kollegor och kandidater, i en miljö där proffsighet blandas med skratt och gemenskap. Det är vad jag uppskattar mest med The Pace."

Lediga jobb på The Pace

Lediga jobb på The Pace

The Pace jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

The Pace jobb - En inblick i hur det är att jobba på The Pace: 1 omdömen, 8 lediga jobb, löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i The Pace som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se