Jobba på Talently     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.     Open Company En arbetsgivare som har uppmanat sina medarbetare att lämna omdöme om företaget, genom att skicka ut Careereyes mejlmall.     Top Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i genomsnittsbetyg på Careereye.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 25

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Johan Kadar

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Johan Kadar

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Talently

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Talently

Vilka är vi?

Historia 

Det hela började år 2008, då grundaren Henrik Denebrandt bestämde sig för att starta ett bolag inom jobbsökm och employer branding - Careereye.
Careereye började jobba med marknadsföring av platsannonser i Norra Europa och blev ägare av breda och nischade jobbsajter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Österrike. Vi har sedan starten utvecklat över 17 olika sajter inom jobbsök. Under samma period växte vi från 0-20 anställda. 

I oktober 2017 breddade bolaget sitt erbjudande och passade samtidigt på att byta namn till Talently.

Talently idag
Talently är i dag ett bolag med fokus på att skapa de bästa digitala tjänsterna för jobb- och karriär i norra Europa. Vi är aktiva i sex länder; Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Österrike och Schweiz. Huvudkontoret ligger i Stockholm, men vi har även kontor i Berlin.
 

Talently i framtiden
Vår vision är att vara Europas ledande jobb- och karriärcommunity med flest användare och nöjdast kunder. Vi siktar mot att expandera med både fler lokala kontor och Talently-människor. Tillsammans vill vi förändra människors sätt att söka jobb och skapa den bästa matchningen mellan företag och människor.

Vår kultur

Kultur & värderingar

Vår kultur är viktig, inte bara för att locka till oss talangfulla människor med samma värderingar som vi – men också för att kunna bygga ett framgångsrikt företag. 
 

 • Driv – För att kunna prestera i toppklass krävs att vi har ett starkt driv, en vilja att alltid utvecklas och förbättras; som individ, som grupp, som företag. Vi har en inre drivkraft och har en ständig vilja att lära oss mer och vill hela tiden utvecklas för att prestera bättre. Vi är alltid redo för utmaningar och ser motgångar som ett sätt att utvecklas.
   
 • Gemenskap – Vår framgång bygger på ett gemensamt engagemang från alla, inte bara på individuella prestationer. Vi arbetar i team och stöttar och inspirerar varandra för att nå våra gemensamma mål. Vi hjälper varandra och lyckas tillsammans.
   
 • Professionalism – Vi har en professionell attityd och inställning till vårt arbete, våra kunder och medarbetare. Allt vi gör ska vara väl genomtänkt och professionellt utfört – vi vet alltid vad vi gör och varför vi gör det.
   
 • Service – Vi strävar alltid efter att ge våra kunder förstklassig service och skapa en så personlig relation som möjligt. Vi ger alltid kunden det lilla extra och försöker alltid leverera en service över förväntan.

Möt några medarbetare

Alla medarbetare är våra viktigaste ambassadörer


Av den anledningen vill vi visa upp en del av oss Talently-människor för er. Här får du möta några av oss!
 


Medina Lemes, Account Manager, Österrike. Har jobbat på Talently sedan 2015.

Hur ser en vanlig måndag ut på jobbet?
Kommer till jobbet 07.45, tar en kopp kaffe och har en uppstart med vår teamleader där vi sätter upp veckomål för gruppen och individuella mål. Sedan sätter vi oss vid våra platser i ett kontorslandskap och börjar med att kontakta våra kunder. Under morgonen lägger jag upp en plan för dagen och kollar upp intressanta leads. 

Vad är det bästa med ditt jobb?
Bra sammanhållning och stämningen på kontoret. Adrenalinkicken som kickar in när man säljer och att man får äran att gå ett vinnarvarv på kontoret.

Beskriv Talently som arbetsplats med ett ord.
AMAZING.

Bästa Stockholmstips:
En härlig vårpromenad på Djurgården med en kaffe i handen. Avslutas med en shoppingrunda i city.

 


Julian Andersch, Country Manager, Tyskland. Har jobbat på Talently sedan 2013.

Hur ser en vanlig måndag ut på jobbet?
Som Country Manager på Berlinkontoret börjar dagen med att förbereda veckan och hålla veckosamtal med alla säljare. Jag ser till att allt flyter på och att vi når våra uppsatta mål. Det blir många samtal och mycket kundkontakt. Det är viktigt att hela teamet får en riktigt bra start på veckan.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Att det finns stora utvecklingsmöjligheter och man får ta mycket ansvar. Sedan är det roligt att få arbeta med en bra produkt och ha kundkontakt, och ett plus är lönen förstås!

Beskriv Talently som arbetsplats med ett ord.
Utmärkt.

Bästa Berlintips:
Söndagar i Mauerpark, där kan man kan sjunga karaoke inför 1000 människor, Berlins uteliv med hundratals barer och klubbar – och såklart currywurst!

Varför jobba hos oss?

Talently som företag har ett starkt driv och engagemang.

Vad är det som gör oss så motiverade? Här är lite av det vi erbjuder utöver det vanliga.


All Star Club
Vad sägs om att besöka Europas mest spännande städer? Vår All Star Club gör det möjligt genom de tävlingar som vi har för våra säljare.


Temadagar på kontoret
Är du trött på att göra samma sak varje dag? Glöm tråkiga arbetsdagar! Vi arrangerar temadagar på kontoret då vi klär upp/ut oss.


Atmosfären
Vi har anställda från olika länder, med olika kulturella bakgrunder. 


Spel och aktiviteter
Känn stämningen när vi tävlar i FIFA, eller varför inte när vi tar minimotorcykeln ut för en tur? 


Tävlingar
Vi har kontinuerliga säljtävlingar med riktigt bra priser. Vi tror att det ger en extra motivation i det dagliga arbetet. Till exempel har "Årets säljare" fått möjligheten att besöka New York, Las Vegas och många andra spännanden platser.

----

Detta är bara några exempel till varför du skulle trivas här. Det finns självklart många andra anledningar till att arbeta här. Varför inte titta förbi och avgör själv? Vi söker alltid efter extraordinära människor.

Lediga jobb på Talently

Lediga jobb på Talently

Talently jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Talently jobb - En inblick i hur det är att jobba på Talently: 27 omdömen, lediga jobb, 8 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Talently som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se