Jobba på iStone     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 607

Bransch: Data & IT

VD: Markus Jakobsson

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Markus Jakobsson

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om iStone

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på iStone

Jobba på IStone

 • Flexibla arbetstider för att balansera jobb och fritid (föräldrapeng) 
   
 • Centrala kontor i de städer vi är verksamma i
   
 • Nöjdast kunder 2016 
   
 • Expertkonsulter inom de områden vi verkar i
   
 • Entreprenörsdrivet bolag där nya idéer uppmanas
   
 • På iStone arbetar vi mycket i team och vi värderar samarbete och respekt

Möt dina framtida kollegor

Entreprenörsandan lockade mig till iStone

Stephanie är ett av våra nytillskott i rollen som projektadministratör inom iStone Dynamics. Här berättar om varför hon valde oss och hur hon ser på framtiden.


Stephanie Montgomery tog examen från Södertörns högskola i juni förra året med inriktning entrepenörskap. I utbildningen fick hon ta del av kurser som företagsledning, projektledning, marknadsföring, omvärldsbevakning och analys. Efter studierna arbetade Stephanie som projekledare en period och det var där hon blev tipsad av en tidigare kollega att ta kontakt med iStone.


"Jag gillar att iStone är ett entreprenöriellt bolag som som fångar upp drivna innovatörer inom bolaget. Intraprenörer som får gehör för sina idéer och tillåts utveckla dem tillsammans med företaget."


Det är många variabler som spelar in när det kommer till rekrytering av nya medarbetare hos iStone. Utbildningen inom entrepenörskap var en bra match samtidigt som Stephanie är ett bevis på att attityd och inställning är minst lika viktigt, i vissa fall helt avgörande.


Läs hela Stephanies inlägg här!Snabb karriär inom IT – Elvis berättar om sin resa

Elvis Zahirovic har på Usain Bolt-tid gått raka vägen från Linköpings universitet och studier inom systemvetenskap med inriktning IT-management och programmering till att idag besitta en kraftposition som Incident Manager. En resa som han gjort på endast nio månader.


Intresset för IT har alltid funnits där under Elvis uppväxt. Han kommer ihåg när han fick pröva på en Commodore 64 som liten och tyckte att det var spännande. Elvis byggde även ihop egna datorer, spelade dataspel med vänner och det har alltid varit lätt för honom att att lära sig nya tekniker. 


Elvis prövade på lite olika roller efter gymnasiet innan han påbörjade sina studier på universitetet. Under studietiden kombinerade Elvis studier med extrajobb som säljare för en elektronikkedja där han fick använding för sin IT-kunskap. 


Elvis kom i kontakt med iStone genom ett rekryteringsföretag men kände till varumärket sedan tidigare. 


"iStone hade jag hört talas om tidigare. Jag hade sett skylten i Linköping och varumärket var bekant. Jag har många vänner som flyttat upp till Stockholm. Det bästa stället för att göra karriär i Sverige är ju Stockholm som är huvudsätet för så mycket" - säger Elvis.


Läs mer om Elvis resa här

En vecka hos oss

En vecka som projektledare inom e-handel

Vi bad Annie Freeman ge oss en inblick i hur en typisk vecka ser ut som projektledare inom vår e-handelsgren. Teammöte, workshop, kundmöte, lansering av en sprillans ny e-handel är några av de aktiviteter som rymdes under en typisk arbetsvecka.


Måndag

Denna veckan inleddes med en riktig rivstart då teamchefer från samtliga kontor samlades för möte. Denna gången möttes vi på vårt kontor i Jönköping. I dag blickade vi framåt och temat för dagen var fokusområden för 2016. Just nu växer vi oerhört snabbt och vi måste se hur vi ska säkra bland annat rekryteringen. Här har teamchefen för vår UX-avdelning, Vincent, precis kommit på en lysande idé som ni kan se ;) Resultatet av dagen blev en omfattande actionplan, riktigt nöjd med utfallet.


Tisdag

Idag har teamet haft möte med Stockholms konstnärliga högskola. En gång i kvartalet möts vi för att diskutera roadmap och planera framåt. Just denna kund tycker jag personligen är kul att arbeta med då de har ett kreativt fokus och förmedlar utbildningar – en liten gömd diamant i mina ögon. De har precis lagt en ny affärsstrategi och vi ser nu på hur de ska stötta denna via sin digitala satsning.


Onsdag

Ett kundmöte på agendan även idag, denna gång på distans, så jag intar min favoritplats i soffan. Tillsammans med min kund Hydroscand går vi igenom strategi för uppgradering av webb och PIM-plattform. Jag har jobbat med denna kunden i flera år och det är riktigt kul att se hur de utvecklats efter den strategi som etablerades för längesedan. De har ett internationellt fokus och lanserar konstant nya sajter på nya marknader, vi har lyckats göra dem väldigt självgående i detta vilket är kul. Eftermiddagen ägnades åt att förbereda till Kronans Apotek som ska lanseras!


Torsdag

Idag är det fullt fokus på Kronans Apotek. Detta är ett massivt omnikanalsprojekt som pågått under ett års tid. Denna dag lägger vi sista touch innan lansering, jag och Mari som är Testledare på Kronan arbetar bäst på golvet idag. Jag själv har varit med i projektet sedan maj och det har verkligen varit ett roligt projekt med högt tempo. Totalt var vi 50 personer aktiva i projektet från alla inblandade aktörer. Som alltid med en retailaktör har det varit stort fokus på kundupplevelsen och att väva samman alla försäljningskanaler.


Fredag

Efter att ha avhandlat veckans tidrapportering är det FIRANDE av Kronans lansering för hela slanten! Det har gått över all förväntan och vi lanserade på dagen enligt tidsplan. Hela teamet känner sig så glada och stolta. Det är viktigt att fira när ett projekt är klart!


Vill du läsa om en vecka som lösningsarkitekt inom e-handel - klicka här 

Våra kontor

iStone har kontor i 12 länder

iStone har 25 kontor i tolv länder från grannländerna Norge och Danmark till Spanien, Storbritanien, Kina. Tjeckien m.fl. 

I Sverige har vi kontor i Stockholm (HQ), Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Västerås, Linköping, Borlänge och Växjö.  


Varje vecka tar en av våra medarbetare från något av våra 25 kontor kontroll över vårt instagram-konto. Spana in det här. 

Lediga jobb på iStone

Lediga jobb på iStone

iStone jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

iStone jobb - En inblick i hur det är att jobba på iStone: 59 omdömen, 44 lediga jobb, 18 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i iStone som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se