Jobba på Investment AB Spiltan

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 17

Bransch: Bank, finans & försäkring

VD: Per Håkan Börjesson

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Per Håkan Börjesson

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Investment AB Spiltan

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Investment AB Spiltan

Om oss

Per H Börjesson

Investment AB Spiltan

Investment AB Spiltan är ett investmentbolag med en portfölj som är värderad till cirka två miljarder kronor. Ursprunget är en premiesparklubb som startades 1985 av ett gäng studenter på I-linjen vid Linköpings Tekniska Högskola men verksamheten började ”på riktigt” då VD sedan starten, Per H Börjesson, år 1997 började arbeta heltid med investeringarna.


Spiltan har sedan start successivt anställt personal och vi är nu 7 personer på Investmentbolaget. Vi har vårt kontor i trivsamma lokaler på Grevgatan 39, i hjärtat av Stockholm. I samma lokaler sitter Spiltan Fonder som är ett fristående bolag inom Spiltankoncernen och de är idag 10 personer.
 

Oftast rekryterar vi vår personal genom vårt nätverk eller genom spontanansökningar från personer som visat stort intresse för vår verksamhet.

Våra mål


Spiltans värdeord
 

 • Hög avkastning
   
 • Långsiktighet
   
 • Satsar på Sverige
   
 • Köper aktier för att behålla
   
 • Kul nätverk / ha roligt 
   

Vår målsättning är att hålla en mycket nära kontakt både med våra portföljbolag och med våra aktieägare. Det är viktigt för oss med snabb respons på frågor och problem. Vår årsstämma är ett fantastiskt tillfälle för oss att träffa våra aktieägare och för våra aktieägare att få inblick i vår verksamhet och träffa representanter för de bolag som vi investerar i.

Vad vi gör


Vad gör vi då på Spiltan?

Främst arbetar vi med att hitta bra företag som är i en expansionsfas. De bör ha betydande tillväxtpotential, helst både i marknadstillväxt och egen tillväxt samt bra resultatpotential med en bevisad affärsmodell.

Vår målsättning är att genom aktivt ägande tillsammans med entreprenörer utveckla företag för långsiktig framgång. Vi har idag ett 10-tal bolag enligt ovanstående modell i vår portfölj men söker hela tiden efter nya bolag som är intresserade av att ha oss som partner.


Vår andra viktiga uppgift är att attrahera nya aktieägare samt ta väl hand om alla våra aktieägare genom att väl förvalta deras investeringar, ge god service och bra information. Vi har en informell och obyråkratisk organisation och strävar alla mot samma mål.

Lediga jobb på Investment AB Spiltan

Lediga jobb på Investment AB Spiltan

Investment AB Spiltan jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Investment AB Spiltan jobb - En inblick i hur det är att jobba på Investment AB Spiltan: 3 omdömen, lediga jobb, löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Investment AB Spiltan som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se