Jobba på Careereye Sverige AB     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.     Open Company En arbetsgivare som har uppmanat sina medarbetare att lämna omdöme om företaget, genom att skicka ut Careereyes mejlmall.     Top Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i genomsnittsbetyg på Careereye.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Antal anställda:

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Isak A Nordahl

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Isak A Nordahl

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Careereye Sverige AB

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Careereye Sverige AB

Om Careereye

 

Vi jobbar med marknadsföring av platsannonser i norra Europa genom breda och nischade jobbsajter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Österrike. Vi har sedan starten utvecklat över 17 olika sajter inom jobbsök. 
 

Omdömessajten careereye.se kan medarbetare anonymt lämna omdöme om sin arbetsgivare. Tack vare alla inkomna omdömen kan andra arbetssökare få en bredare bild av hur det är att jobba hos någon arbetsgivare som han eller hon kanske är intresserad av. På sajten careereye.se finns idag tusentals omdömen. Arbetsgivare kan, genom att bli Careereye-kund, marknadsföra sig på sin egen Careereye-sida genom att med text, bilder, filmer m.m, lyfta fram hur de är som arbetsgivare. 


I september 2019 breddade bolaget sitt erbjudande med ännu flera tjänster och passade då samtidigt på att byta bolagsnamnet till Careereye Sverige AB .

Det här erbjuder vi kunder

 

Vad är Careereye.se?

Careereye.se är en jobb- och karriärcommunity som hjälper människor att ta rätt karriärbeslut genom att ge möjlighet att utvärdera och jämföra arbetsgivare utifrån vad som är viktigt för dem när de väljer arbetsgivare.

 

Du kan se vad anställda och tidigare anställda anser om vilka karriärmöjligheter som finns på ett företag. Detta utifrån kön och ålder, VD och ledning på företaget, kultur och värderingar, stämning och atmosfär, balans mellan jobb och fritid samt lönestatistik, vilket alla är viktiga faktorer när man väljer en ny arbetsplats. Alla omdömen är skrivna av anställda eller tidigare anställda anonymt vilket bidrar till en transparens och trovärdighet.

 

För arbetsgivare ger Careereye möjligheten att genom sina Employer branding- och rekryteringslösningar attrahera de bästa talangerna på arbetsmarknaden. Careereye har hjälpt över 6.000 företag och organisationer att marknadsföra sig och sina lediga jobb för att kunna rekrytera de bästa kandidaterna.

Vår mission

Careereyes mission är att förändra människors sätt att fatta karriärbeslut.

Vad vi erbjuder anställda

 


Atmosfären
Vi vill förmedla trygghet och professionalism i allt vi gör, men vi alla vill vara vinnare! 


Spel och aktiviteter
Känn stämningen när vi tävlar i FIFA, eller varför inte när vi tar minimotorcykeln ut för en tur? 


Tävlingar
Vi har kontinuerliga säljtävlingar med riktigt bra priser. Vi tror att det ger en extra motivation i det dagliga arbetet.

Lediga jobb på Careereye Sverige AB

Lediga jobb på Careereye Sverige AB

Careereye Sverige AB jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Careereye Sverige AB jobb - En inblick i hur det är att jobba på Careereye Sverige AB: 31 omdömen, lediga jobb, 8 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Careereye Sverige AB som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se